Chromecast-laitteen käyttöönotto

Google Home ‑sovellus ohjaa sinut Chromecast‑laitteen käyttöönoton vaiheiden läpi. Ohjeet koskevat Chromecastia ja Chromecast Ultraa.

Jos olet jo ottanut Chromecastin käyttöön mobiililaitteella, sinun ei tarvitse tehdä käyttöönottoa uudelleen eri mobiililaitteella, jos kaikki laitteet ovat samassa Wi-Fi-verkossa.

Avaa interaktiivinen opas napauttamalla tästä

Emme enää tue Chromecastin käyttöönottoa tietokoneella. Määritä Chromecast mobiililaitteella.

Mitä aloittamiseen tarvitaan

• Chromecast-laite
  • Google Home ‑sovelluksen Google Home app uusin versio
  • Google-sovelluksen uusin versio  (vain Androidilla, lataa sovellus täältä)
  • Google-tili
  • Näyttölaite, jossa on HDMI-sisääntulo, esimerkiksi teräväpiirtotelevisio (HDTV)
  • Mobiililaite tai tabletti
  • Yhteensopivan mobiililaitteen tai tabletin on tuettava 5 GHz:n yhteyttä, jotta Chromecast voidaan määrittää 5 GHz:n yhteydelle. Huom. WPA2-Enterprise-verkkoja ei tueta.
  • Käyttöjärjestelmä, joka täyttää Google Home ‑sovelluksen Google Home app käytön vähimmäisvaatimukset
  • Internetyhteys
  • Yhteys turvalliseen langattomaan verkkoon. Varmista, että sinulla on langattoman verkon salasana valmiina.
  • Tietyt ominaisuudet, palvelut ja sovellukset ovat laite- ja verkkokohtaisia. Ne eivät välttämättä ole käytettävissä kaikilla alueilla, tai ne saattavat olla vain tilaajien käytettävissä. Lisäehdot ja/tai veloitukset ovat mahdollisia.

Chromecastin tai Chromecast Ultran käyttöönotto

1. Kytke Chromecast virtalähteeseen
  2. Lataa Google Home ‑sovellus Google Home app Chromecast-yhteensopivalle Android-laitteellesi ja asenna se.
  3. Varmista, että mobiililaitteesi tai tablettisi on yhdistetty samaan Wi-Fi-verkkoon, jota aiot käyttää Chromecast-laitteesi määritykseen.
    1. Jos olet ottamassa käyttöön Chromecast Ultraa, voit myös yhdistää sen suoraan verkkoon Ethernet-johdolla.
  4. Avaa Google Home Google Home app.
  5. Seuraa ohjeita.

1. Jos et näe Chromecastin käyttöönottovaiheita:
      1. Valitse Google Home ‑sovelluksen aloitusnäytön vasemmasta yläreunasta Lisää   Määritä laite  Määritä uusia laitteita.
      2. Seuraa ohjeita loppuun asti.
  6. Määritys onnistui. Valmista tuli!

Käyttöönoton vianetsintä

Jos käyttöönotto ei onnistunut, kokeile näitä:

1. Käynnistä Chromecast uudelleen.
  2. Irrota reitittimen virtajohto ja kytke se sitten takaisin.
  3. Palauta Chromecastin tehdasasetukset.
  4. Ota yhteyttä tukeen.