Konfigurer din Chromecast-enhed (3. generation eller ældre)

Google Home-appen guider dig gennem konfigurationen af Chromecast og Chromecast Ultra.

Hvis du allerede har konfigureret din Chromecast på en mobilenhed, behøver du ikke at konfigurere den igen på en anden mobilenhed, hvis alle enhederne har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk.

Tryk for at se en interaktiv vejledning

Vigtigt! Konfiguration af Chromecast på en computer understøttes ikke. Brug en mobilenhed til at konfigurere Chromecast.

Du skal bruge følgende for at komme i gang

• En Chromecast-enhed (3. generation eller ældre)
  • Den nyeste version af Google Home-appenGoogle Home-appen
  • En Google-konto
  • En skærmenhed med HDMI-indgang, f.eks. et fjernsyn med HD (HDTV)
  • iPhone eller iPad med iOS 15.0 eller nyere
  • Adgang til et sikkert trådløst netværk med den tilgængelige adgangskode
    • Tilslutning til et Wi-Fi-netværk af typen 802.11 b/g/n 2,4 GHz ved brug af Chromecast (1. generation)
    • Tilslutning til et Wi-Fi-netværk af typen 802.11 b/g/n/ac 2,4 GHz/5 GHz ved brug af Chromecast
    • Tilslutning til et Wi-Fi-netværk af typen 802.11 b/g/n/ac 5 GHz ved brug af Chromecast Ultra

Vigtigt! Tilgængeligheden og effektiviteten af visse funktioner, tjenester og apps afhænger af enheden og netværket, og de er muligvis ikke tilgængelige i alle områder. Der kræves muligvis abonnementer, der kan gælde yderligere vilkår og betingelser, og/eller du skal muligvis betale for dem.

Konfigurer Chromecast eller Chromecast Ultra

1. Tilslut din Chromecast.
  2. Aktivér Bluetooth og lokal netværksadgang for Google Home på din iPhone eller iPad:
    1. Åbn appen Indstillinger.
    2. Tryk på Bluetooth aktivér Bluetooth tryk på < Indstillinger.
    3. Tryk på Anonymitet Lokalt netværk aktivér "Google Home" tryk på < Indstillinger.
    4. Luk appen Indstillinger.
  3. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  4. Tryk på Enheder Tilføj Google Nest- eller partnerenhed Google Nest or partner device.
  5. Følg vejledningen.
  6. Konfigurationen er gennemført. Du er nu klar til at tage produktet i brug.

Find og løs problemer med konfigurationen

Hvis konfigurationen ikke kunne gennemføres, kan du prøve følgende vejledning:

1. Genstart din Chromecast.
  2. Tag stikket ud af routeren, og sæt det i igen.
  3. Opret forbindelse til din Chromecasts netværksnavn (SSID, service set identifier) manuelt.
    1. På din telefon skal du åbne appen Indstillinger og derefter tryk på Wi-Fi og derefter opret forbindelse til din Chromecasts SSID.
    2. Åbn Google Home-appen, og prøv at konfigurere din enhed igen.
  4. Gendan fabriksindstillingerne på din Chromecast.
  5. Kontakt support.

Chromecast (1. generation) understøttes ikke længere, hvilket betyder, at disse enheder ikke længere modtager software- eller sikkerhedsopdateringer, og at Google ikke yder teknisk support til dem. Brugerne oplever muligvis en forringelse af ydeevnen.