Konfigurer din Chromecast-enhed

Google Home-appen fører dig gennem konfigurationen af din Chromecast-enhed. Dette omfatter Chromecast og Chromecast Ultra.

Hvis du allerede har konfigureret din Chromecast på en mobilenhed, behøver du ikke at konfigurere den igen på en anden mobilenhed, hvis alle enhederne har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk.

Tryk her for at se en interaktiv vejledning

Vi understøtter ikke længere konfiguration af Chromecast på en computer. Brug en mobilenhed, hvis du vil konfigurere Chromecast.

Du skal bruge følgende for at komme i gang

• En Chromecast-enhed.
  • Den nyeste version af Google Home-appen Google Home-appen.
  • Den nyeste version af Google-appen   (kun Android – download den her).
  • En Google-konto.
  • En skærm med HDMI-indgang, f.eks. et HDTV.
  • En mobilenhed eller tablet.
  • Den kompatible mobilenhed eller tablet skal understøtte en 5 GHz-forbindelse for at kunne konfigurere Chromecast på en 5 GHz-forbindelse. Bemærk! WPA2-Enterprise-netværk understøttes ikke.
  • Opfylde minimumskravene til operativsystemet for at køre Google Home-appen Google Home-appen.
  • En internetforbindelse.
  • Adgang til et sikkert trådløst netværk. Sørg for, at du har adgangskoden til det trådløse netværk ved hånden.
  • Tilgængeligheden og effektiviteten af visse funktioner, tjenester og apps afhænger af enheden og netværket, og de er muligvis ikke tilgængelige i alle områder. Der kræves muligvis abonnement, der kan gælde yderligere vilkår og betingelser, og/eller du skal muligvis betale for dem.

Konfigurer Chromecast eller Chromecast Ultra

1. Tilslut din Chromecast.
  2. Installer Google Home-appen Google Home-appen ved at downloade Google Home-appen på din Chromecast-kompatible Android-enhed.
  3. Sørg for at oprette forbindelse fra din mobilenhed/tablet til det samme netværk, som du vil bruge, når du konfigurerer din Chromecast-enhed.
    1. Hvis du konfigurerer en Chromecast Ultra, kan du i stedet vælge at tilslutte den direkte til dit netværk ved hjælp af et Ethernet-kabel.
  4. Åbn Google HomeGoogle Home-appen.
  5. Følg vejledningen.

1. Sådan gør du, hvis du ikke får vist vejledningen til konfiguration af din Chromecast:
      1. Øverst til venstre på startskærmen i Google Home-appen skal du trykke på Tilføj  Konfigurer enhed  Konfigurer nye enheder.
      2. Følg resten af trinene i vejledningen.
  6. Konfigurationen er gennemført. Så er du klar!