Wat zit er in de verpakking?

Laten we kijken wat er in de verpakking van de Chromecast zit. Kies hieronder eerst het Chromecast-apparaat dat overeenkomt met uw apparaat.
Chromecast
In de verpakking vindt u de Chromecast, een USB-stroomkabel en een netvoedingsadapter. Het is belangrijk dat u alleen de met de Chromecast meegeleverde kabels gebruikt. Andere kabels werken mogelijk niet.

What
  1. Chromecast: Wordt aangesloten op een HDMI-poort op uw tv en gebruikt uw bestaande wifi-netwerk om video van internet naar uw tv te streamen. De Chromecast wordt bediend vanaf apparaten in hetzelfde wifi-netwerk of apparaten die zijn gekoppeld aan hetzelfde account (alleen Android), zoals mobiele apparaten, tablets of computers. Het apparaat wordt van stroom voorzien via de USB-kabel (nr. 2).
  2. USB-stroomkabel: Voorziet de Chromecast van stroom. Sluit het ene uiteinde aan op de Chromecast en het andere uiteinde op de adapter (nr. 3). Het is ook mogelijk een USB-poort op uw tv te gebruiken als voeding. Opmerking: Sluit de USB-kabel niet aan op een poort met het label Service. De poort moet het label USB hebben of dit symbool hebben:
  3. Voedingsadapter: Wordt in combinatie met de USB-stroomkabel (nr. 2) gebruikt om uw Chromecast (nr. 1) van stroom te voorzien.
Chromecast Ultra Chromecast Ultra
In de verpakking vindt u de Chromecast Ultra en een voedingsadapter die op een USB-stroomkabel moet worden aangesloten. De Chromecast Ultra werkt niet met een andere USB-kabel of met een USB-kabel die op een tv is aangesloten. Gebruik de voedingsadapter die in de verpakking van de Chromecast Ultra wordt meegeleverd.

What
  1. Chromecast: De Chromecast Ultra wordt aangesloten op een HDMI-poort op uw tv en gebruikt uw bestaande wifi- of ethernet-netwerk om video van internet naar uw tv te streamen. De Chromecast Ultra wordt bediend vanaf apparaten in hetzelfde wifi- of ethernet-netwerk of apparaten die zijn gekoppeld aan hetzelfde account (alleen Android), zoals mobiele apparaten, tablets, of computers.
  2. Voedingsadapter: Hiermee wordt uw Chromecast Ultra aangesloten op netstroom. Via de poort op de voedingsadapter kunt u uw Chromecast Ultra ook op een ethernet-netwerk aansluiten. In sommige gevallen kan een ethernetverbinding de streamingsnelheid en -stabiliteit verbeteren. Belangrijk: De Chromecast Ultra werkt niet met een andere USB-kabel of met een USB-kabel die op een tv is aangesloten. Gebruik de voedingsadapter die in de verpakking van de Chromecast Ultra wordt meegeleverd.

Meer informatie over het instellen van uw Chromecast-apparaat

Als u problemen ondervindt, bekijkt u onze tips voor het oplossen van problemen met Chromecast