Wat zit er in de verpakking?

Laten we kijken wat er in de verpakking van de Chromecast zit. Kies hieronder eerst het Chromecast-apparaat dat overeenkomt met uw apparaat:

Chromecast
In de verpakking vindt u de Chromecast, een USB-voedingskabel en een netvoedingsadapter. Het is belangrijk dat u alleen de met de Chromecast meegeleverde kabels gebruikt. Andere kabels werken mogelijk niet.What
  1. Chromecast: uw Chromecast wordt aangesloten op een HDMI-poort van uw tv en maakt gebruik van uw bestaande wifi-netwerk om video vanaf internet naar uw tv te streamen. De Chromecast wordt bediend via apparaten binnen hetzelfde wifi-netwerk, zoals mobiele apparaten, tablets of computers, en wordt van stroom voorzien via de USB-kabel (nr. 2).

2. USB-voedingskabel: voorziet de Chromecast van stroom. Sluit het ene uiteinde aan op de Chromecast en het andere uiteinde op de adapter (nr. 3). Het is ook mogelijk een USB-poort op uw tv te gebruiken als voeding. Opmerking: Sluit de USB-kabel niet aan op een poort met het label Service. De poort moet het label USB hebben of er moet het USB-symbool bij worden weergegeven:

3. Voedingsadapter: wordt in combinatie met de USB-voedingskabel (nr. 2) gebruikt om uw Chromecast (nr. 1) van stroom te voorzien.

4.
Chromecast Ultra Chromecast Ultra
In de verpakking vindt u de Chromecast Ultra en een voedingsadapter die op een USB-voedingskabel moet worden aangesloten. Uw Chromecast Ultra werkt niet met een andere USB-kabel of met een USB-kabel die op een tv is aangesloten. Gebruik de voeding die in de verpakking van de Chromecast Ultra wordt meegeleverd.

What
  1. Chromecast: Uw Chromecast Ultra wordt aangesloten op een HDMI-poort van uw tv en maakt gebruik van uw bestaande wifi- of Ethernet-netwerk om video vanaf internet naar uw tv te streamen. De Chromecast Ultra wordt bediend via apparaten binnen hetzelfde wifi- of Ethernet-netwerk, zoals mobiele apparaten, tablets of computers.
  2. Voedingsadapter: Hiermee wordt uw Chromecast Ultra aangesloten op netstroom. Via de poort op de voedingsadapter kunt u uw Chromecast Ultra ook op een Ethernet-netwerk aansluiten. In sommige gevallen kan een Ethernet-verbinding de streamingsnelheid en -stabiliteit verbeteren. Belangrijk: Uw Chromecast Ultra werkt niet met een andere USB-kabel of met een USB-kabel aangesloten die op een tv is aangesloten. Gebruik de voeding die in de verpakking van de Chromecast Ultra wordt meegeleverd.

KIJK HIER ALS U HULP NODIG HEEFT BIJ DE INSTALLATIE VAN UW CHROMECAST ULTRA.

Als u problemen ondervindt, is er een grote kans dat u een oplossing vindt in onze Tips voor het oplossen van problemen met Chromecast.