Mitä pakkauksessa on?

Tutustutaan Chromecastin pakkauksen sisältöön. Valitse ensin oman laitteesi näköinen Chromecast alta.

Chromecast
Pakkauksen sisällä on Chromecast, USB-virtajohto ja virtalähde. On tärkeää, että käytät vain Chromecast-pakkaukseen sisältyviä johtoja, sillä muut johdot eivät välttämättä toimi.
    What
  1. Chromecast: Chromecastin voi liittää mihin tahansa television HDMI-porttiin. Se käyttää olemassa olevaa Wi-Fi-verkkoasi videoiden suoratoistamiseen internetistä televisioon. Chromecastia hallinnoidaan samassa Wi-Fi-verkossa olevilla laitteilla, kuten mobiililaitteilla, tableteilla ja tietokoneilla, ja se saa virtaa USB-johdon (#2) kautta.

2. USB-virtajohto: Tuo virtaa Chromecastiin. Toinen pää liitetään Chromecastiin ja toinen virtalähteeseen (#3). Voit käyttää virtalähteenä myös televisiosi USB-porttia. Huom. Älä liitä USB-johtoa porttiin, jossa lukee Service. Portissa täytyy olla teksti USB tai seuraava symboli:

3. Virtalähde: tuo virtaa Chromecastiin (#1) USB-virtajohdon (#2) kautta.

Chromecast Ultra Chromecast Ultra
Pakkauksessa on Chromecast Ultra ja virtalähde, joka on yhteydessä USB-virtajohtoon. Chromecast Ultra ei toimi muiden USB-johtojen tai televisioon yhdistettyjen USB-johtojen kanssa. Käyttäjän on käytettävä pakkauksessa tullutta virtalähdettä Chromecast Ultra.

What
  1. Chromecast: Chromecast Ultran voi liittää mihin tahansa television HDMI-porttiin. Se käyttää olemassa olevaa Wi-Fi-verkkoasi videoiden suoratoistamiseen internetistä televisioon. Chromecast Ultraa ohjataan samassa Wi-Fi-verkossa olevilla laitteilla, kuten mobiililaitteella, tabletilla tai tietokoneella.
  2. Virtalähde: Chromecast Ultra yhdistetään verkkovirtaan virtalähteellä. Chromecast Ultran voi liittää myös Ethernet-verkkoon virtalähteessä olevan portin avulla. Ethernet-yhteys voi parantaa striimausnopeutta ja ‑vakautta. Tärkeää: Chromecast Ultra ei toimi muiden USB-johtojen tai televisioon yhdistettyjen USB-johtojen kanssa. Sinun on käytettävä Chromecast Ultra ‑pakkauksessa tullutta virtalähdettä.

SAAT LISÄOHJEITA CHROMECAST ULTRAN ASENTAMISEEN TÄÄLTÄ.

Jos sinulla on ongelmia, löydät ratkaisun todennäköisesti Chromecastin vianetsintävinkeistä.