Det här är Chromecast

Med Chromecast kan du enkelt njuta av filmer, tv-program, bilder och webbplatser du gillar från YouTube, Google Play, Chrome med mera på tv:n. Du kan välja på över 200 000 tv-program och filmer, 30 miljoner låtar och dessutom radio, sport, spel och mycket annat.

Chromecast fungerar med enheter du redan har, till exempel Android-smartphones och -surfplattor,, iPhone och iPad, Windows- och Mac-laptops och Pixelbook. Och du behöver ingen fjärrkontroll! Sök efter underhållning, styr uppspelningen och justera volymen med hjälp av en smartphone, surfplatta eller laptop som du redan har koll på.

Chromecast gör grovjobbet åt dig. Den uppdateras automatiskt så att den fungerar med allt fler appar och ger dig den senaste versionen av Chromecast-programvaran.

Kom igång