Kennismaken met Chromecast

Met Chromecast kunt u eenvoudig op uw tv uw favoriete films, tv-programma's, foto's en websites bekijken via YouTube, Google Play, Chrome en meer. U kunt kiezen uit meer dan 200.000 tv-programma's en films, 30 miljoen muzieknummers, plus radio, sport, games en meer.

Chromecast kan worden bediend met apparaten die u al heeft, zoals  Android-smartphones en -tablets,, iPhones en iPads, Windows- en Mac-laptops en de Pixelbook. Een afstandsbediening is niet nodig. Blader door entertainment, bedien de afspeelopties en pas het volume aan met uw vertrouwde en favoriete smartphone, tablet of laptop.

De Chromecast verricht al het zware werk voor u. Deze wordt automatisch geüpdatet met de nieuwste versie van de Chromecast-software en er komen steeds meer apps voor beschikbaar.

Aan de slag