Esittelyssä Chromecast

Chromecastin avulla voit nauttia suosikkiviihteestäsi vaivattomasti. Voit katsella televisiostasi elokuvia, TV-ohjelmia, valokuvia ja verkkosivustoja esimerkiksi YouTuben, Google Playn ja Chromen kautta. Valitse mieleisesi yli 200 000 elokuvasta ja TV-ohjelmasta, 30 miljoonasta kappaleesta, radiokanavista, urheilutapahtumista ja peleistä.

Chromecast toimii laitteidesi kanssa: Android-älypuhelimilla ja ‑tableteilla, iPhonet ja iPadit, Windows- ja Mac-kannettavat sekä Pixelbook ovat kaikki yhteensopivia. Eikä kaukosäädintä tarvita! Selaa viihdevalikoimaa, hallinnoi toistoa ja säädä äänenvoimakkuutta tutun älypuhelimen, tabletin tai kannettavan tietokoneen avulla.

Chromecast hoitaa kaikki raskaat työt puolestasi. Automaattiset päivitykset lisäävät jatkuvasti yhteensopivien sovellusten määrää ja varmistavat, että käytössäsi on Chromecast-ohjelmiston uusin versio.

Aloita