Præsentation af Chromecast

Med Chromecast kan du nemt nyde dine foretrukne film, tv-serier, billeder og websites fra YouTube, Google Play, Chrome m.fl. på dit fjernsyn. Vælg mellem mere end 200.000 tv-serier og film, 30 millioner sange samt radio, sport, spil og meget mere.

Chromecast fungerer sammen med de enheder, du har i forvejen, bl.a.  Android-smartphones og -tablets, iPhones og iPads, Windows- og Mac-computere samt Pixelbook. Og du behøver ingen fjernbetjening. Find underholdning, styr afspilningen, og juster lydstyrken ved hjælp af den smartphone, tablet eller computer, du allerede har.

Chromecast klarer alt det kedelige for dig. Den opdaterer automatisk, så den fungerer sammen med flere og flere apps og giver dig den nyeste version af Chromecast-softwaren.

Kom godt i gang