Det här är Chromecast med Google TV

Med Chromecast med Google TV får du underhållning från många populära tjänster, till exempel direktsänd tv, filmer och musik. Få personliga rekommendationer baserat på dina prenumerationer, din visningshistorik och det innehåll du äger – allt på ett ställe. Använd fjärrkontrollen för att söka med rösten.

Du kan titta på video med en upplösning på upp till 1080p eller 4K beroende på vilken Chromecast du har:

• Chromecast med Google TV (HD): Titta på video i upp till 1080p
  • Chromecast med Google TV (4K): Titta på video i upp till 4K

Både Chromecast med Google TV (HD) och Chromecast med Google TV (4K) fungerar med alla tv-skärmar som har en HDMI-ingång, även om tv:n har en annan upplösning än Chromecast.

Obs! Du kan bara titta på video med en upplösning som både tv:n och Chromecast-enheten har stöd för. Om du till exempel använder Chromecast med Google TV (4K) med en tv som har stöd för högst 1080p kan du titta på video i upp till 1080p, men du får inte video i 4K. Videons upplösning beror även på innehållet du streamar.

Läs mer om hur du streamar innehåll i 4K Ultra HD.

Jämför Chromecast-enheter

Chromecast med Google TV (4K)

Chromecast med Google TV (HD)

Färger
  • Snow
  • Sky
  • Sunrise
  • Snow
Videoupplösning Upp till 4K HDR, 60 FPS Upp till 1080p HDR, 60 FPS
HDR
  • Dolby Vision
  • HDR10/10+
  • HLG
  • HDR10/10+
  • HLG
Ljud
  • Dolby Digital
  • Dolby Digital Plus
  • Dolby Atmos via HDMI-passthrough
  • Dolby Digital
  • Dolby Digital Plus
  • Dolby Atmos via HDMI-passthrough
Minne 2 GB (25 % mer än HD-versionen) 1,5 GB
Röststyrd fjärrkontroll med Google Assistent
Ethernet Via separat nätadapter Via separat nätadapter