Frigöra lagringsutrymme på Chromecast med Google TV

Om du får slut på lagringsutrymme på Chromecast med Google TV följer du stegen nedan.

1. Rensa cacheminnet

Så här rensar du cacheminnet för alla appar på enheten:

1. Navigera till din profilikon följt av  välj Inställningar  följt av System  följt av Lagring följt av Delat internt lagringsutrymme följt av Cachelagrad data.
  2. Välj OK om du vill rensa cachelagrad data för alla appar.

Obs! När du rensar appens cacheminne tas bara tillfällig data bort. Du fortsätter vara inloggad i apparna och media läses in snabbare.

2. Avinstallera appar som du inte använder

1. Navigera till din profilikon följt av välj Inställningar följt av Apparföljt av Visa alla appar.
  2. Välj en app följt av Avinstallera följt av OK.

3. Utöka lagringsutrymmet på Chromecast

Du behöver följande för att utöka lagringsutrymmet på Chromecast:

• Kompatibel USB-C-hubb med strömport.
  • USB-C-laddare (högre effekt än 1,5 A/7,5 W).
  • Bärbar lagringsenhet, till exempel ett USB-minne eller ett SD-kort.
    • Om du använder en USB-lagringsenhet använder du USB 2.0 eller högre hastigheter.

Så här utökar du ditt lagringsutrymme:

1. Anslut Chromecast till HDMI-porten på tv:n.
  2. Anslut USB-C-hubben till Chromecast.
  3. Anslut USB-C-laddaren till ett eluttag och till nätadaptern för USB-C-hubben.
  4. Anslut USB-lagringsenheten till hubben. Du uppmanas att formatera om lagringsenheten för att utöka systemlagringen.