Frigöra lagringsutrymme på Chromecast med Google TV

Gör så här om du får slut på lagringsutrymme på Chromecast med Google TV:

1. Rensa cacheminnet. Så här rensar du cacheminnet för alla appar på enheten:
    1. Navigera till din profilikon följt av  välj Inställningar  följt av System  följt av Lagring följt av Delat internt lagringsutrymme följt av Cachelagrad data.
    2. Välj OK om du vill rensa cachelagrad data för alla appar.
    • Obs! När du rensar appens cacheminne tas bara tillfällig data bort. Du fortsätter vara inloggad i apparna och media läses in snabbare.
  2. Avinstallera appar som du inte använder:
    1. Navigera till din profilikon följt av välj Inställningar följt av Apparföljt av Visa alla appar.
    2. Välj en app följt av Avinstallera följt av OK.