Opslagruimte vrijmaken op de Chromecast met Google TV

Volg deze stappen als je geen opslagruimte meer hebt op je Chromecast met Google TV:

1. Wis het cachegeheugen. Zo wis je het cachegeheugen voor alle apps op je apparaat:
    1. Ga naar je profielicoon en dan selecteer Instellingen  en dan Systeem en dan Opslag en dan Interne gedeelde opslag en dan Gecachte gegevens.
    2. Selecteer OK om de gegevens in het cachegeheugen te wissen voor alle apps.
    • Opmerking: Als je het cachegeheugen van de app wist, worden alleen tijdelijke gegevens verwijderd. Je blijft ingelogd bij je apps en media worden sneller geladen.
  2. Verwijder apps die je niet gebruikt:
    1. Ga naar je profielicoon en dan selecteer Instellingen  en dan Apps en dan Alle apps bekijken.
    2. Kies een app en dan Verwijderen en dan OK.