Tallennustilan vapauttaminen Chromecast with Google TV:llä

Jos Chromecast with Google TV:n tallennustila loppuu, seuraa näitä ohjeita:

1. Tyhjennä välimuisti. Näin voit tyhjentää kaikkien laitteen sovellusten välimuistin:
    1. Valitse profiilikuvake ja sitten Asetukset  ja sitten Järjestelmä  ja sitten Tallennustila ja sitten Sisäinen jaettu tallennustila ja sitten Välimuistitiedot.
    2. Tyhjennä välimuistidata kaikista sovelluksista valitsemalla OK.
    • Huom. Sovelluksen välimuistin tyhjentäminen poistaa vain tilapäisen datan. Pysyt kirjautuneena sovelluksiin, ja media latautuu nopeammin.
  2. Poista tarpeettomia sovelluksia:
    1. Valitse profiilikuvake ja sitten Asetukset ja sitten Sovelluksetja sitten Näytä kaikki sovellukset.
    2. Valitse sovellus ja sitten Poista ja sitten OK.