HBO Max-bundeltegoed inwisselen

Als je een nieuwe Chromecast met Google TV en HBO Max-bundel koopt en nieuw bent bij de service, krijg je 3 maanden het HBO Max-abonnement zonder advertenties. Bij het inwisselen van de aanbieding moet je een HBO Max-account maken.

De Chromecast met Google TV en HBO Max-bundel is alleen beschikbaar in de Verenigde Staten.

Geschikte Chromecasts

Als je de Chromecast met Google TV en HBO Max-bundel hebt gekocht via de Google Store, komt je Chromecast in aanmerking voor deze aanbieding.

Op de bestelbevestiging staat: Chromecast met Google TV en HBO Max-bundel.

HBO Max-tegoed inwisselen

1. Stel je Chromecast met Google TV in via de Google Home-app  op je mobiele apparaat.
  2. Na de instelstappen in de app zie je in een scherm dat je je e-mail moet checken voor instructies.
    • Opmerking: Als je de Chromecast op de tv instelt zonder de Google Home-app te gebruiken, zie je misschien geen bevestigingsscherm voor de aanbieding. Check in plaats daarvan je e-mail zodra je alle instelstappen hebt afgerond.
  3. Wissel de aanbieding in.
    • Open de e-mail van Google met het onderwerp 'Claim je abonnement van 3 maanden op HBO Max zonder advertenties) en dan tik op Nu inwisselen.
    • Je kunt ook de Google Home-app  openen en dan tik op Feed  en dan zoek in het gedeelte Ontdekken de kaart met de HBO Max-aanbieding en dan tik op Nu inwisselen.
  4. Je wordt omgeleid naar hbomax.com/redeem om een account te maken en je aanbieding in te wisselen.
    • Opmerking: Als je de link Nu inwisselen selecteert in je e-mail of de Home-app, wordt je promotiecode op deze pagina automatisch aangevuld.

Veelgestelde vragen

Wat moet ik doen als ik bij de instelling de inwisselschermen niet kan vinden in de Google Home-app?

1. Check of je een geschikte Chromecast met Google TV gebruikt.
  2. Open de Google Home-app  en dan tik op Feed  en dan zoek in het gedeelte Ontdekken de kaart 'Claim je abonnement van 3 maanden op HBO Max' en dan tik op Nu inwisselen.

Ik heb mijn Chromecast ingesteld via de tv en ik heb geen e-mail gekregen. Wat moet ik doen?

1. Open de Google Home-app  en dan tik op de tegel van je Chromecast en houd deze vast.
  2. Tik rechtsboven op Instellingen  en dan Apparaatgegevens en dan Huis.
  3. Tik op het huis waarin je de Chromecast wilt plaatsen en dan Volgende en dan Apparaat verplaatsen.
  4. Tik op de ruimte waar je de Chromecast wilt plaatsen en dan Volgende.
  5. Tik rechtsonder op Feed .
  6. Ga in het gedeelte Prioriteitsgebeurtenissen naar de kaart 'Claim je abonnement van 3 maanden op HBO Max' en dan tik op Nu inwisselen.

Wat als ik een foutmelding krijg nadat ik 'Nu inwisselen' heb geselecteerd?

Je kunt een van de volgende foutmeldingen zien:

• 'Deze aanbieding kan momenteel niet worden ingewisseld. Deze is mogelijk niet gekoppeld aan dit apparaat of account (voorbeeld@gmail.com). Log in op het account waarmee je je Chromecast met Google TV hebt ingesteld.' Dit bericht kan het volgende betekenen:
    • Je bent niet ingelogd op het account dat je hebt gebruikt om de Chromecast in te stellen. Log in je webbrowser in op het account waarmee je je Chromecast met Google TV hebt ingesteld.
    • De aanbieding voor dit apparaat is al ingewisseld.
  • 'Deze aanbieding is ongeldig of verlopen.' Naast het verlopen van de promotie kan dit bericht betekenen dat er een serverfout is opgetreden. Log op je webbrowser uit bij andere accounts en zorg dat je alleen bent ingelogd op het account waarmee je de Chromecast hebt ingesteld. Als je weer bent ingelogd op het juiste account, ga je terug naar de e-mail en selecteer je Nu inwisselen.

Wat gebeurt er als ik al een HBO Max-abonnement heb?

Deze aanbieding geldt alleen voor nieuwe HBO Max-abonnees.

Hoeveel aanbiedingen voor Chromecast met Google TV en HBO Max kan ik inwisselen?

Deze aanbieding kan slechts één keer per persoon worden ingewisseld en kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen voor HBO Max. Bekijk de algemene voorwaarden voor meer informatie.

Wat gebeurt er als ik de Chromecast met Google TV retourneer?

• Als je de HBO Max-aanbieding niet hebt ingewisseld: Je krijgt het volledige betaalde bedrag terug als je je apparaat retourneert binnen de toegestane periode. Je kunt de aanbieding van HBO Max niet meer inwisselen.
  • Als je de HBO Max-aanbieding al hebt ingewisseld: Je raakt de voordelen van je HBO Max-promotie-aanbieding kwijt. In dat geval wordt je promotie-aanbieding beëindigd en wordt de op dat moment geldende abonnementsprijs (momenteel $ 14,99/maand) in rekening gebracht voor het maandelijkse HBO Max-abonnement zonder advertenties.