Felsöka återställningsskärmen för Android

Om ett meddelande visas på skärmen om att det finns problem med ditt system eller en app kan du vanligtvis återställa enheten genom att starta om Chromecast med Google TV. Om problemet kvarstår måste du återställa Chromecast till standardinställningarna.

Android recovery screen image

Gör det här

Använd den Chromecast-dongel som sitter i en HDMI-port på skärmen. Du kan inte använda Chromecast Voice Remote.

1. Du hittar återställningsalternativen långt ned på skärmen.
    • Tryck på knappen på baksidan av
      Chromecast
      om du vill gå igenom återställningsalternativen.
    • Välj ett alternativ genom att hålla knappen nedtryckt i tre sekunder.
  2. Välj Försök igen. Med det här alternativet startas Chromecast-enheten om och det kan lösa problemet.
  3. Om Chromecast återgår till återställningsskärmen efter omstart väljer du
    Återställ standardinställningarna.