Find og løs problemer med Android-gendannelsesskærmen

Hvis meddelelsen "Der er problemer med dit system eller en app" vises på din skærm, kan du som regel gendanne fabriksindstillingerne ved at genstarte din Chromecast med Google TV. Hvis problemet fortsætter, skal du gendanne fabriksindstillingerne på din Chromecast.

Android recovery screen image

Hvad du bør gøre

Brug den Chromecast-dongle, der er indsat i en HDMI-port på din skærm. Du kan ikke bruge Chromecast Voice Remote.

1. Find valgmulighederne for gendannelse nederst på skærmen.
    • Hvis du vil gennemgå valgmulighederne for gendannelse, skal du trykke på knappen på bagsiden af din
      Chromecast
      .
    • Vælg en mulighed ved at hold knappen nede i 3 sekunder.
  2. Vælg Prøv igen. Denne valgmulighed genstarter din Chromecast og kan muligvis løse problemet.
  3. Hvis din Chromecast vender tilbage til denne gendannelsesskærm efter genstarten, skal du vælge
    Gendannelse af fabriksdata.