Länka poddtjänsterna och ange en standardtjänst

Lyssna på podden och välj en standardtjänst för poddar. Standardtjänsten används i första hand när det är möjligt.

Obs! Den här funktionen är tillgänglig för Google Podcasts och Spotify. Funktionen för att lyssna på poddar på högtalaren eller skärmen från Google Nest eller Home är för närvarande bara tillgänglig på engelska.

Länka dina poddtjänster

1. Öppna Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryck på kontot uppe till höger.
  3. Kontrollera att Google-kontot som visas är kontot som är länkat till Google-enheten. Om det är rätt konto kan du trycka på för att stänga kontofönstret. Du byter konto genom att trycka på ikonen för rullgardinsmenyn och sedan på ett annat konto eller Lägg till ytterligare ett konto.

4. Tryck på för att stänga kontofönstret.
  5. Tryck på Inställningar   Lägg till.
  6. Tryck på Podd under Tjänst.
  7. Länka poddtjänsterna genom att trycka på den tjänst du vill använda.
    1. För Google Podcasts länkas kontot automatiskt när du länkar Google-kontot till högtalaren eller skärmen.
    2. För andra poddtjänster måste du länka kontot manuellt.
      1. Anslut kontot genom att trycka på en poddtjänst Länka konto logga in eller registrera dig för tjänsten och följ anvisningarna i appen.
      2. Du tar bort länken till ett konto genom att trycka på Ta bort länk Ta bort länken till kontot.

Obs! Google Nest- och Home-enheter har bara stöd för ett konto per streamingtjänst för närvarande.

Relaterad artikel

Lyssna på poddar