Google-assistenten på Chromecast Voice Remote

Du kan bruke talekommandoer med Chromecast Voice Remote for å finne og spille av underholdning på den tilknyttede TV-en, få informasjon, kontrollere smartenheter som er tilknyttet i Google Home-appen, med mer.

Snakk til Google med Chromecast Voice Remote

Merk: Når du bruker Chromecast Voice Remote, trenger du ikke å si «Hey Google» før du snakker til Google-assistenten.

1. Trykk og hold på Google Assistent-knappen Assistent på fjernkontrollen for å åpne mikrofonen.
  2. Still et spørsmål eller si en kommando.

Gi Google-assistenten tillatelse til å søke i appene dine

Du kan bruke talekommandoer for å søke i appene dine.

1. Øverst til høyre på TV-en velger du profilen din og så Innstillinger .
  2. Velg Personvern og så Google Assistent og så Søkbare apper.
  3. Velg appene du vil søke i med stemmen.

Slå på Voice Match

Med Voice Match får du en proaktiv opplevelse som er skreddersydd for hver enkelt bruker. Når Google-assistenten gjenkjenner stemmen din, kan den proaktivt vise deg det personlige innholdet ditt.

Du kan inkludere Chromecast Voice Remote når du slår på Voice Match for hjemmet ditt. For å slå på Voice Match kun for Chromecast Voice Remote, følg denne fremgangsmåten:

1. Åpne Google Home-appen .
  2. Trykk på Hjem  og så Innstillinger  og så Google Assistent og så Voice Match og så Andre enheter.
  3. Trykk på hjemmet ditt og så boksen ved siden av navnet på Chromecasten og så følg fremgangsmåten i appen.

Slå på personlige resultater

Hvis du slår på personlige resultater, kan Google-assistenten svare på personlige spørsmål og kommandoer. Den kan for eksempel vise deg Google Foto eller kalenderavtalene dine.

Merk: Du må slå på Voice Match for at personlige resultater skal fungere.

1. Øverst til høyre på TV-en velger du profilen din og så Innstillinger .
  2. Velg Kontoer og pålogging og så kontoen din og så Google Assistent Assistent.
  3. Velg Personlige resultater og så skriv inn Google-PIN-koden din.
    1. Hvis du ikke har opprettet noen PIN-kode, blir du bedt om å skrive inn kontopassordet ditt og opprette en PIN-kode.

Dette kan du be Google-assistenten om

Spill av et TV-program eller en film

Her er noen talekommandoer du kan bruke til å se på TV:

Handling:

Trykk på Google Assistent-knappen og si:

Åpne Netflix

«Åpne Netflix»

Se TV-serier, TV-programmer eller filmer

Merk: Når du ser TV-serier, startes avspillingen vanligvis der du sluttet forrige gang. For The CW startes avspillingen med den sist sendte episoden.

Du kan foreløpig ikke be om bestemte episoder eller sesonger av TV-serier.

«Spill The Umbrella Academy»

«Spill The Umbrella Academy fra [tjenesteleverandør]»

Sett på pause, gjenoppta eller stopp

Merk: Disse talekommandoene er bare tilgjengelige i enkelte apper.

«Sett på pause»

«Gjenoppta»

«Stopp»

Hopp tilbake

Merk: Disse talekommandoene er bare tilgjengelige i USA i enkelte apper.

«Gå tilbake [tid]»

«Spol tilbake [tid]»

Andre ting du kan spørre Google-assistenten om

Her er noen ting du kan spørre Google-assistenten om:

• Hva kan du gjøre?
  • Hvordan blir været i morgen?
  • Hvor langt er det til månen?

Hvis du har slått på personlige resultater, kan du også be Google-assistenten om personlig tilpasset hjelp:

• Hva står på kalenderen for i dag?
  • Vis meg bildene mine fra Hawaii.
  • Hvordan er trafikken til jobben?

Styring av smartenheter med Google-assistenten

Google-assistenten kan styre alle smartenheter som er tilknyttet det samme hjemmet som Chromecasten din i Google Home-appen.

Her er noen talekommandoer du kan prøve:

Handling:

Trykk på Assistent-knappen og si:

Juster lysene

«Demp lysene»

Endre termostatens temperatur

«Still temperaturen til 22 grader»

Strøm video fra et sikkerhetskamera

«Vis meg ytterdøren»