Google Assistant Chromecast Voice Remote -säätimessä

Voit käyttää äänikomentoja Chromecast Voice Remoten kanssa esimerkiksi löytääksesi ja toistaaksesi viihdettä linkitetyssä televisiossa, nähdäksesi tietoja ja ohjataksesi Google Home ‑sovelluksessa linkitettyjä älylaitteita.

Googlelle puhuminen Chromecast Voice Remotella

Huom. Kun käytät Chromecast Voice Remotea, sinun ei tarvitse sanoa "Ok Google" ennen Google Assistantille puhumista.

1. Avaa mikrofoni painamalla kaukosäätimen Google Assistant ‑painiketta Assistant.
  2. Kysy jotain tai sano komento.

Google Assistantille lupa hakea sovelluksiasi

Voit käyttää äänikomentoja sovelluksiesi hakemiseen.

1. Valitse TV:n oikeasta yläkulmasta profiilisi ja sitten Asetukset .
  2. Valitse Yksityisyys ja sitten Google Assistant ja sitten Haettavat sovellukset.
  3. Valitse sovellukset, joissa haluat käyttää puhehakua.

Voice Matchin laittaminen päälle

Voice Match tarjoaa proaktiivisen kokemuksen, joka on räätälöity jokaiselle käyttäjälle. Kun Google Assistant tunnistaa äänesi, se voi näyttää sinulle proaktiivisesti personoitua sisältöä.

Voit valita Chromecast Voice Remoten, kun laitat Voice Matchin päälle kotiasi varten. Jos haluat laittaa Voice Matchin päälle vain Chromecast Voice Remoten osalta, seuraa näitä ohjeita:

1. Avaa Google Home ‑sovellus .
  2. Valitse Koti ja sitten Asetukset ja sitten Google Assistant ja sitten Voice Match ja sitten Muut laitteet.
  3. Valitse kotisi ja sitten Chromecastin nimen vieressä oleva ruutu ja sitten seuraa sovelluksen ohjeita.

Henkilökohtaisten tulosten laittaminen päälle

Jos laitat henkilökohtaiset hakutulokset päälle, Google Assistant voi reagoida henkilökohtaisiin kysymyksiin ja komentoihin. Se voi esimerkiksi näyttää sinulle kuviasi Google Kuvista tai tapaamisia kalenterista.

Huom. Sinun on laitettava Voice Match päälle, jotta henkilökohtaiset tulokset toimivat.

1. Valitse TV:n oikeasta yläkulmasta profiilisi ja sitten Asetukset .
  2. Valitse Tilit ja sisäänkirjautuminen ja sitten tilisi ja sitten Google Assistant Assistant.
  3. Valitse Henkilökohtaiset hakutulokset ja sitten lisää Googlen PIN-koodisi.
    1. Jos et ole luonut PIN-koodia, sinua pyydetään lisäämään tilisi salasana ja luomaan PIN-koodi.

Mitä Google Assistantilta voi kysyä

TV-ohjelman tai elokuvan toistaminen

Voit käyttää esimerkiksi näitä äänikomentoja TV:n katsomiseen:

Haluamasi toiminto:

Paina Google Assistant ‑painiketta ja sano:

Avaa Netflix

"Open Netflix"

TV-sarjan, TV-ohjelman tai elokuvan toistaminen

Huom. TV-sarjojen tapauksessa katselukerta alkaa yleensä siitä, mihin edellinen päättyi. CW:n tapauksessa katselukerta alkaa viimeksi esitetystä jaksosta.

TV-sarjan tietyn jakson tai kauden pyytämistä ei tällä hetkellä tueta.

"Play The Umbrella Academy"

"Play The Umbrella Academy from [palveluntarjoaja]"

Keskeyttäminen, jatkaminen tai lopettaminen

Huom. Nämä äänikomennot eivät ole saatavilla kaikissa sovelluksissa.

"Pause"

"Resume"

"Stop"

Taaksepäin siirtyminen

Huom. Nämä äänikomennot ovat saatavilla vain Yhdysvalloissa joissakin sovelluksissa.

"Go back [aika]"

"Rewind [aika]"

Muita kysymyksiä ja pyyntöjä Google Assistantille

Voit kysyä ja pyytää Google Assistantilta esimerkiksi seuraavia asioita:

• What can you do?
  • What's the weather tomorrow?
  • How far away is the moon?

Jos olet laittanut henkilökohtaiset tulokset päälle, voit myös pyytää Google Assistantilta personoitua apua:

• What's on my agenda today?
  • Show me my photos from Hawaii.
  • How's traffic to work?

Älylaitteiden ohjaaminen Google Assistantilla

Google Assistant voi ohjata mitä tahansa älylaitetta, joka on linkitetty samaan kotiin kuin Chromecast Google Home ‑sovelluksessa.

Tässä on muutama äänikomento kokeiltavaksi:

Haluamasi toiminto:

Paina Assistant-painiketta ja sano:

Säädä valoja

Himmennä valot

Muuta termostaatin lämpötilaa

Laita lämpötila [20] asteeseen

Striimaa valvontakameraa

Näytä etuovi