Geavanceerde geluidsinstellingen voor de Chromecast met Google TV

De geluidsindeling aanpassen

Zo pas je de geavanceerde geluidsinstellingen aan als je de geluidsindeling op de Chromecast met Google TV (HD) of Chromecast met Google TV (4K) wilt aanpassen:

1. Zet je Chromecast aan en dan selecteer je profiel rechtsboven in het tv-scherm en dan Instellingen .
  2. Selecteer Weergave en geluid en dan Geavanceerde geluidsinstellingen en dan Surround sound-indeling selecteren en dan Handmatig.
  3. Selecteer in het gedeelte Ondersteunde indelingen de indeling die je wilt gebruiken.

Het volume bedienen met je stem, telefoon of smartdisplay

Je kunt de Chromecast-stembediening zo instellen dat je het volume op de Chromecast bedient in plaats van op je tv, ontvanger of soundbar. In dat geval kun je het volume op de volgende manieren bedienen:

• Spraakbediening op een speaker of smartdisplay
  • Een telefoon of tablet met de Google Assistent of de Google Home-app
  • Touchscreenbediening op een smartdisplay
  • De volumeknop op de afstandsbediening

Belangrijk: Er kunnen onverwachte resultaten optreden vanwege een verschil tussen de volume-instellingen van de Chromecast en de volume-instellingen op je tv, ontvanger of soundbar. Als je bijvoorbeeld het geluid van je tv uitzet met de meegeleverde afstandsbediening en je daarna het volume wilt aanpassen met je stem, blijft het geluid van je tv uit.

1. Als je wilt beginnen met instellen, selecteer je rechtsboven op je tv-scherm je profiel en dan Instellingen .
  2. Selecteer Afstandsbedieningen en accessoires en dan Afstandsbedieningsknoppen instellen en dan Volumeregeling en dan Chromecast.