Ta bort Chromecast med Google TV från Google-kontot

Välj ett av följande alternativ om du vill koppla från Google-kontot från Chromecast med Google TV (HD) eller Chromecast med Google TV (4K):

Från Chromecast med Google TV

1. Välj din profil uppe till höger på tv-skärmen Inställningar.
  2. Öppna Konton och inloggning och välj Google-kontot du vill ta bort.
  3. Välj Ta bort Ta bort konto.

Från kontot i en webbläsare

Obs! Om du tar bort alla konton från Chromecast med Google TV återställs standardinställningarna.

1. Öppna https://myaccount.google.com/device-activity.
  2. Kontrollera att du är inloggad på samma Google-konto som på Chromecast med Google TV.
  3. Välj den Google TV som du vill ta bort från kontot Logga ut Logga ut.

Med Google Home-appen

Obs! Om du tar bort Chromecast-enheten från Google Home-appen tas länken automatiskt bort till Google-kontot och de andra medlemmarnas konton. Data som är kopplad till Chromecast-enheten raderas också.

1. Öppna Google Home-appen .
  2. Tryck länge på rutan för din Chromecast.
  3. Tryck på Inställningar Ta bort enhet Ta bort.

Obs! Om du tänker returnera eller ge bort din Chromecast återställer du standardinställningarna på enheten först.