Chromecast with Google TV:n poistaminen Google-tililtä

Linkityksen poistamiseen Google-tilin ja Chromecast with Google TV:n (HD) tai Chromecast with Google TV:n (4K) väliltä on kolme eri tapaa:

Chromecast with Google TV:llä

1. Valitse TV-ruudun oikeasta yläkulmasta profiilisi Asetukset.
  2. Avaa Tilit ja sisäänkirjautuminen ja valitse poistettava Google-tili.
  3. Valitse Poista Poista tili.

Tilillä selaimessa

Tärkeää: Jos poistat kaikki tilit Chromecast with Google TV:stä, tehdasasetukset palautetaan.

1. Siirry osoitteeseen https://myaccount.google.com/device-activity.
  2. Varmista, että olet kirjautunut samalle Google-tilille kuin Chromecast with Google TV:ssä.
  3. Valitse Google TV, jonka haluat poistaa tililtäsi Kirjaudu ulos Kirjaudu ulos.

Google Home ‑sovelluksella

Tärkeää: Jos poistat Chromecastin Google Home ‐sovelluksesta, sen linkitys Google-tiliisi ja muiden kodin jäsenten tileihin lakkaa automaattisesti. Myös Chromecastiin liittyvä data pyyhkiytyy pois.

1. Avaa Google Home ‑sovellus .
  2. Kosketa Chromecastin kuvaa pitkään.
  3. Valitse Asetukset Poista laite Poista.

Tärkeää: Jos aiot palauttaa Chromecastin tai luovuttaa sen toiselle henkilölle, palauta laitteen tehdasasetukset.