Fjern Chromecast med Google TV fra Google-kontoen

Vælg en af følgende muligheder for at fjerne tilknytningen mellem din Google-konto og din Chromecast med Google TV (HD) eller Chromecast med Google TV (4K):

Via Chromecast med Google TV

1. Øverst til højre på fjernsynsskærmen skal du vælge din profil Indstillinger.
  2. Åbn Konti og login, og vælg den Google-konto, du vil fjerne.
  3. Vælg Fjern Fjern konto.

Via din konto i en browser

Vigtigt! Hvis du fjerner alle konti fra din Chromecast med Google TV, gendannes fabriksindstillingerne på den.

1. Gå til https://myaccount.google.com/device-activity.
  2. Sørg for, at du er logget ind på den samme Google-konto som på din Chromecast med Google TV.
  3. Vælg den Google TV-enhed, du vil fjerne fra din konto Log ud Log ud.

I Google Home-appen

Vigtigt! Hvis du fjerner din Chromecast fra Google Home-appen, fjernes tilknytningen automatisk til din Google-konto og kontiene tilhørende de andre medlemmer af hjemmet. Data, der er knyttet til din Chromecast, slettes også.

1. Åbn Google Home-appen .
  2. Hold din Chromecasts felt nede.
  3. Tryk på Indstillinger Fjern enhed Fjern.

Vigtigt! Hvis du har planer om at returnere eller give din Chromecast væk, er det en god idé at gendanne fabriksindstillingerne på din enhed.