Chromecast Voice Remoten äänenvoimakkuuden, virran ja tulon ohjausvalinnat

Chromecast-kaukosäätimen äänenvoimakkuus-, virta- ja tulopainikkeiden käyttöönotto

Voit määrittää Chromecast Voice Remoten ohjaamaan laitteita, esim. televisiota, vastaanotinta tai soundbar-kaiutinta, ottamalla äänenvoimakkuus-, virta- ja tulopainikkeet käyttöön. Jos et ottanut painikkeita heti käyttöön, kun asensit Chromecast with Google TV:n, voit tehdä sen myöhemmin Chromecastin asetuksissa.

1. Aloita käyttöönotto laittamalla Chromecast päälle ja sitten valitse profiilisi television näytön oikeasta yläkulmasta ja sitten Asetukset
  2. Valitse Kaukosäätimet ja lisävarusteetja sitten Valitse kaukosäätimen painikkeet. Olet nyt kaukosäätimen painikkeiden käyttöönottonäytöllä.
    1. Jos et ole vielä lisännyt laitetta, sinun on lisättävä sellainen ennen jatkamista. Valitse Lisää laite ja sitten laitetyyppi ja sitten laitteen brändi.

Äänenvoimakkuus

1. Valitse kaukosäätimen painikkeiden käyttöönottonäytöltä Äänenvoimakkuus ja sitten laite, jonka haluat toistavan ääntä. Näytöllä näkyy teksti "Kuulet seuraavaksi musiikkia".
  2. Varmista, että laitteen ääni on päällä ja sitten valitse Seuraava.
  3. Kun musiikki soi, osoita laitetta Chromecast-kaukosäätimellä ja nosta ja laske äänenvoimakkuutta.
  4. Valitse kohdassa Toimivatko äänenvoimakkuuspainikkeet? Kyllä tai Ei, yritä uudelleen
    • Kaukosäätimellä täytyy osoittaa laitetta, jotta äänenvoimakkuuspainikkeet toimivat.
    • Kaukosäädin ei voi säätää joidenkin laitemallien äänenvoimakkuutta.

Virta

1. Valitse kaukosäätimen painikkeiden käyttöönottonäytöltä Virta ja sitten laite, jonka haluat laittaa päälle ja sammuttaa kaukosäätimellä..
  2. Sammuta laite painamalla kaukosäätimen virtapainiketta ja sitten odota kahdeksan sekuntia ja sitten laita laite takaisin päälle.
  3. Valitse kohdassa Toimiko virtapainike? Kyllä tai Ei, yritä uudelleen
    • Kaukosäädin ei voi laittaa joitakin laitemalleja päälle tai pois päältä.

Tulo

1. Valitse kaukosäätimen painikkeiden käyttöönottonäytöltä Tulo.
  2. Paina kaukosäätimen tulopainiketta ja sitten selaa television kaikkia tuloliitäntöjä.
    • Jos tulopainike toimii, muista vaihtaa takaisin siihen HDMI-porttiin, johon Chromecast on yhdistetty.
  3. Valitse kohdassa Toimiko tulopainike? Kyllä tai Ei, yritä uudelleen
    • Kaukosäädin ei voi säätää joidenkin laitemallien tuloa.

Äänenvoimakkuuden säätäminen äänikomennoilla, puhelimella tai Smart Display ‐näytöllä

Voit säätää Chromecast Voice Remotella Chromecastin äänenvoimakkuutta television, vastaanottimen tai soundbar-kaiuttimen sijaan. Jos valitset tämän vaihtoehdon, voit säätää äänenvoimakkuutta seuraavilla tavoilla:

• Kaiuttimen tai Smart Displayn ääniohjaus
  • Puhelin tai tabletti, jossa on Google Assistant tai Google Home ‐sovellus
  • Smart Displayn kosketusohjaus
  • Voice Remoten äänenvoimakkuuspainike

Tärkeää: Jos Chromecastin äänenvoimakkuusasetukset eroavat television, vastaanottimen tai soundbar-kaiuttimen äänenvoimakkuusasetuksista, tulokset voivat olla odottamattomia. Jos esimerkiksi mykistät television sen mukana tulleella kaukosäätimellä ja yrität sitten säätää äänenvoimakkuutta äänikomennoilla, televisio pysyy mykistettynä.

1. Aloita käyttöönotto valitsemalla profiilisi television oikeasta yläkulmasta ja sitten Asetukset .
  2. Valitse Kaukosäätimet ja lisävarusteet ja sitten Valitse kaukosäätimen painikkeet ja sitten Äänenvoimakkuuden säädin ja sitten Chromecast.

Äänenvoimakkuus-, virta- ja tulo-ongelmien vianetsintä

Osoita kaukosäätimellä aina suoraan laitetta, jota haluat ohjata.

Ilmoitus: "Chromecastin äänenvoimakkuus on suurin mahdollinen. Kokeile eri kaukosäädintä äänenvoimakkuuden lisäämiseen."

Jos olet ottanut Chromecastin äänenvoimakkuuden säätämisen käyttöön, saatat nähdä tämän viestin, jos Chromecastin äänenvoimakkuus on suurin mahdollinen. Tässä tapauksessa voit ehkä lisätä äänenvoimakkuutta suoraan televisiosta, vastaanottimesta tai soundbar-kaiuttimesta laitteen mukana tulleella kaukosäätimellä.

Ilmoitus: "Säädä äänenvoimakkuutta kaukosäätimellä. Katso lisää vaihtoehtoja Chromecastin asetuksista tällä TV:llä."

Jos olet ottanut Chromecast-kaukosäätimen äänenvoimakkuuspainikkeen käyttöön televisiolle, vastaanottimelle tai soundbar-kaiuttimelle, saatat nähdä tämän viestin, jos yrität säätää äänenvoimakkuutta puhekomennoilla tai kosketusnäytöllä. Sinun täytyy käyttää joko Chromecast-kaukosäädintä tai laitteen mukana tullutta kaukosäädintä.