Scherm voor koppelingsfouten met Chromecast oplossen

Als je je Chromecast met Google TV (HD) of je Chromecast met Google TV (4K) probeert te koppelen met je Chromecast-stembediening, scant deze actief op bluetooth-apparaten om te koppelen. Als je afstandsbediening niet kan worden gekoppeld, stopt je Chromecast uiteindelijk met scannen en moet je deze opnieuw opstarten.

Als je Chromecast niet meer scant naar bluetooth-apparaten, hoor je de bel voor Opnieuw opstarten vereist.

Als je je Chromecast opnieuw wilt opstarten, haal je de stroomkabel uit de Chromecast en dan wacht 3 seconden en dan steek de kabel weer in de Chromecast. Op je tv zie je deze instructies visueel: