Felsöka skärmar med låg energiförbrukning och g.co/cast/power

Varningen Låg strömförbrukning eller länken g.co/cast/power visas på tv-skärmen när Chromecast med Google TV inte har tillräckligt med ström för att fungera som den ska. Följ stegen nedan för att felsöka:

1. Kontrollera att Chromecast med Google TV är ansluten till nätadaptern som följde med enheten. Om den är ansluten till tv:ns USB-port eller en annan adapter kanske det inte finns tillräckligt med ström.
  2. Kontrollera att nätadaptern är ansluten till ett pålitligt vägguttag.
  3. Kontrollera att kabeln även följde med Chromecast. Om du använder en annan kabel kanske den inte stöds.
  4. Kontrollera att kabeln är ordentligt ansluten till både adaptern och Chromecast.
  5. Anslut kabeln igen till både adaptern och Chromecast:
    1. Koppla bort kabeln från Chromecast och adaptern And then vänta i fem sekunder.
    2. Anslut sladden till adaptern först And then anslut den till Chromecast-enheten.
  6. Kontrollera att det inte finns några USB Type-C-hubbar eller -brytare mellan Chromecast-enheten och nätadaptern. De kan påverka strömförsörjningen eller kompatibiliteten för strömförsörjning.