Feilsøk skjermbildene «Lite strøm» og «g.co/cast/power»

Advarselen «Lite strøm» eller linken «g.co/cast/power» vises på TV-skjermen når Chromecast med Google TV ikke har nok strøm til å fungere som normalt. For å feilsøke problemet, følg fremgangsmåten under:

1. Sjekk at Chromecast med Google TV er koblet til strømadapteren som fulgte med. Hvis den er koblet til USB-porten på TV-en eller en annen adapter, kan det hende at den ikke får nok strøm.
  2. Sjekk at strømadapteren er koblet til et stabilt strømuttak.
  3. Sjekk at du også bruker kabelen som fulgte med Chromecasten. Hvis du bruker en annen kabel, er det ikke sikkert at den støttes.
  4. Sjekk at kabelen er skikkelig koblet til både adapteren og Chromecasten.
  5. Koble kabelen til både adapteren og Chromecasten på nytt:
    1. Koble kabelen fra Chromecasten og adapteren And then vent i fem sekunder.
    2. Koble kabelen til adapteren først And then koble den til Chromecasten.
  6. Sjekk at det ikke er noen USB-C-huber eller -svitsjer mellom Chromecasten og strømadapteren. De kan påvirke strømkapasiteten eller kompatibiliteten med strømleveringen.