Problemen met de schermen Laag stroomverbruik en g.co/cast/power oplossen

Je ziet de melding Laag stroomverbruik of de link g.co/cast/power op je tv-scherm als je Chromecast met Google TV onvoldoende stroom krijgt voor een correcte werking. Volg de onderstaande stappen om dit probleem op te lossen:

1. Check of je Chromecast met Google TV is aangesloten op de voedingsadapter die bij de Chromecast is geleverd. Als de Chromecast in de USB-poort van je tv of een andere adapter is gestoken, krijgt deze mogelijk niet voldoende stroom.
  2. Check of de voedingsadapter is aangesloten op een goed werkend stopcontact.
  3. Zorg dat je ook de kabel gebruikt die bij de Chromecast is geleverd. Een andere kabel wordt misschien niet ondersteund.
  4. Check of de kabel goed is aangesloten op de adapter en de Chromecast.
  5. Sluit de kabel opnieuw aan op de adapter en de Chromecast:
    1. Koppel de kabel los van de Chromecast en de adapter And then wacht 5 seconden.
    2. Sluit de kabel eerst aan op de adapter And then sluit de kabel aan op de Chromecast.
  6. Zorg dat er geen USB Type-C-hubs of -schakelaars tussen de Chromecast en de voedingsadapter zitten. Ze kunnen van invloed zijn op de voedingscapaciteit of de geschiktheid van de stroomtoevoer.