Find og løs problemer med skærmene "Lavt strømniveau" og "g.co/cast/power"

Advarslen "Lavt strømniveau" eller linket "g.co/cast/power" vises på din fjernsynsskærm, når din Chromecast med Google TV ikke har nok strøm til at fungere korrekt. Følg vejledningen nedenfor for at finde og løse problemer:

1. Tjek, at din Chromecast med Google TV er sluttet til den strømadapter, der fulgte med enheden. Hvis den er tilsluttet fjernsynets USB-port eller en anden adapter, får den muligvis ikke nok strøm.
  2. Tjek, at strømadapteren er sluttet til en pålidelig stikkontakt.
  3. Tjek, at du bruger det kabel, der fulgte med Chromecast. Hvis du bruger et andet kabel, understøttes det muligvis ikke.
  4. Tjek, at kablet er sluttet korrekt til både adapteren og Chromecast-enheden.
  5. Slut kablet til både adapteren og Chromecast-enheden:
    1. Tag kablet ud af Chromecast-enheden og adapteren And then vent 5 sekunder.
    2. Start med at slutte kablet til adapteren And then slut det derefter til Chromecast.
  6. Tjek, at der ikke er nogen USB-C-hubs eller -kontakter mellem Chromecast-enheden og strømadapteren. De kan påvirke strømkapaciteten eller kompatibiliteten med strømforsyningen.