Så här återställer du standardinställningarna på Chromecast Voice Remote

När du återställer standardinställningarna på Chromecast Voice Remote återgår inställningarna till ursprungsläget.

Obs! Den här åtgärden innebär att din data rensas och detta kan inte ångras.

1. (Valfritt) Kontrollera att batterierna i Chromecast Voice Remote är laddade.
  2. Ta bort batterierna från fjärrkontrollen.
  3. Håll hemknappen nedtryckt.
  4. Sätt i batterierna igen medan du håller hemknappen nere.
  5. Håll knappen nere medan LED-lampan lyser med ett fast sken.
  6. Släpp knappen när lampan börjar pulsera.