Sådan gendanner du fabriksindstillingerne på din Chromecast Voice Remote

Når du gendanner fabriksindstillingerne, gendannes standardindstillingerne på din Chromecast Voice Remote.

Vigtigt! Denne handling rydder dine data og kan ikke fortrydes.

1. (Valgfrit) Tjek, at batterierne i din Chromecast Voice Remote ikke er løbet tør for strøm.
  2. Fjern batterierne fra fjernbetjeningen.
  3. Hold knappen Hjem nede.
  4. Mens du holder knappen Hjem nede, skal du sætte batterierne i igen.
  5. Hold knappen nede, mens LED-indikatoren lyser uden at blinke.
  6. Slip knappen, når lyset begynder at blinke.