Afspil medier på flere Google-enheder

Med styring af Multiroom kan du afspille musik eller andre medier på en hvilken som helst kombination af Google Nest- eller Google Home-højttalere og -skærme, Google Pixel Tablet-enheder og Chromecast-enheder. Denne funktion giver dig mulighed for at afspille musik på flere enheder eller overføre medier til en højttalergruppe, som du har oprettet.

Kompatible enheder omfatter følgende:

• Højttalere: Nest Audio, Google Home, Google Nest Mini (2. generation), Google Home Mini (1. generation) og Google Home Max
  • Skærme: Nest Hub, Nest Hub (2. generation) og Nest Hub Max
  • Nest Wifi-punkt
  • Chromecast med Google TV, Chromecast, Chromecast Ultra og Chromecast Audio
  • Google Pixel Tablet (kun Hub-tilstand)

Føj en enhed til afspilningsgruppen

På din Nest-skærm

1. Når der afspilles medier på din Nest-skærm, skal du trykke på Cast på kortet med aktive medier.
  2. Tryk på hver af de enheder, du vil tilføje. Alle valgte enheder markeres med et flueben Check.

I Google Home-appen

Med musik eller andre medier, der afspilles:

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryk på Favoritter .
  3. Tryk på Cast i miniafspilleren.
  4. Tryk på hver af de enheder, du vil tilføje. Alle valgte enheder markeres med et flueben Check.
    • Du kan se alle de kompatible enheder, der er knyttet til din konto, eller som har forbindelse til dit Wi-Fi-netværk.

Fjern en enhed fra afspilningsgruppen

På din Nest-skærm

Bemærk! Du skal afspille medier på flere enheder, før du kan fjerne en enhed fra afspilningsgruppen.

1. Tryk på Cast på kortet med aktive medier på din Nest-skærm.
  2. Tryk på den enhed, du vil fjerne. Afspilningen af medier stopper med det samme på den pågældende enhed.

I Google Home-appen

Bemærk! Du skal afspille medier på flere enheder, før du kan fjerne en enhed fra afspilningsgruppen.

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryk på Favoritter .
  3. Tryk på Cast i miniafspilleren.
    • Du kan se alle de kompatible enheder, der er knyttet til din konto, eller som har forbindelse til dit Wi-Fi-netværk.
  4. Tryk på den enhed, du vil fjerne. Afspilningen af lyd stopper med det samme på den pågældende enhed.

Overfør medier til højttalergrupper

Du kan oprette forudindstillede højttalergrupper, så du hurtigt kan afspille medier på en gruppe af enheder. Du kan også vælge en vilkårlig kombination af enheder ved hjælp af miniafspilleren i Google Home-appen.

På din Nest-skærm

Du kan til enhver tid overføre din session til en højttalergruppe, du allerede har oprettet. Få flere oplysninger om, hvordan du opretter en højttalergruppe.

1. Tryk på Cast på kortet med aktive medier på din Nest-skærm.
  2. Tryk på den højttalergruppe, du vil overføre til. Medierne afspilles på den pågældende gruppe af enheder.

I Google Home-appen

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryk på Favoritter .
  3. Tryk på Cast i miniafspilleren.
    • Du kan se alle de kompatible enheder, der er knyttet til din konto, eller som har forbindelse til dit Wi-Fi-netværk.
  4. Tryk på navnet på den højttalergruppe eller navnet på hver af de enheder, du vil tilføje. Alle valgte enheder markeres med et flueben Check.

Juster lydstyrken på aktive enheder

Bemærk! Gå til Opret og administrer højttalergrupper for at få flere oplysninger om, hvordan du styrer højttalere og skærme, der afspiller samtidigt.

På din Nest-skærm

1. Tryk på Cast på kortet med aktive medier på din Nest-skærm.
  2. Juster lydstyrken for dine enheder. Bemærk! Aktive enheder har en skyder til justering af lydstyrken.

I Google Home-appen

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryk på Favoritter .
  3. Tryk på Cast i miniafspilleren.
    • Du kan se alle de kompatible enheder, der er knyttet til din konto, eller som har forbindelse til dit Wi-Fi-netværk.
  4. Tryk på miniafspilleren. Juster lydstyrken for en aktiv enhed. Bemærk! Aktive enheder har en skyder til justering af lydstyrken.

Brug af stemmekommandoer

Sig "Hey Google" efterfulgt af "Indstil lydstyrken til 5" eller "Indstil lydstyrken til 40 %".