Aprovar les aplicacions i les extensions d'un fill al Chromebook

Els pares poden aprovar les aplicacions o les extensions de Google Play Store o Chrome Web Store en un dispositiu Chromebook personal per al Compte personal de Google d'un fill que estigui gestionat amb Family Link.

Què necessiteu

Per aprovar les aplicacions i les extensions del vostre fill:

Activar els permisos per a llocs web, aplicacions i extensions

1. Al compte de gestor de Family Link del pare o mare, aneu a g.co/yourfamily.
  2. Seleccioneu "Membre supervisat" o el compte del vostre fill o filla.
  3. Seleccioneu Controls i, a continuació, Restriccions de contingut i, a continuació, Google Chrome.
  4. Seleccioneu Configuració avançada.
  5. Activeu els permisos per a llocs web, aplicacions i extensions.

Com pot fer un fill per afegir una aplicació d'Android

1. Obriu l'aplicació Play Store Google Play.
  2. A l'esquerra, seleccioneu Aplicacions.
  3. Navegueu fins a l'aplicació que vulgueu afegir o cerqueu-la.
  4. Quan trobeu una aplicació d'Android que vulgueu afegir, seleccioneu Instal·la.
  5. Trieu com voleu obtenir l'aprovació dels pares:
    • Per enviar una sol·licitud d'aprovació als pares, seleccioneu Pregunta per missatge. Els pares han d'aprovar la sol·licitud a l'aplicació Family Link Family Link.
    • Perquè els pares aprovin l'aplicació en persona, seleccioneu Pregunta en persona. Els pares han d'introduir la seva contrasenya al vostre dispositiu.

Suprimir una aplicació d'Android

Per suprimir una aplicació d'Android d'un Chromebook, no cal que els pares donin permís. Per tornar a afegir-la, no cal que els pares tornin a aprovar-la.

1. A l'extrem de la pantalla, seleccioneu el menú d'aplicacions  i, a continuació, fletxa amunt .
  2. Feu clic amb el botó dret a l'aplicació que vulgueu suprimir.
  3. Seleccioneu Desinstal·la o Suprimeix de Chrome.
  4. Seleccioneu Desinstal·la.

Com pot fer un fill per afegir una aplicació o una extensió de Chrome

1. En un Chromebook personal, obriu Chrome Web Store.
  2. A l'esquerra, seleccioneu Aplicacions o Extensions.
  3. Navegueu fins a l'element que vulgueu afegir o cerqueu-lo.
  4. Quan trobeu una aplicació o una extensió de Chrome que vulgueu afegir, seleccioneu Afegeix a Chrome.
  5. Si afegiu una aplicació o una extensió, seguiu aquests passos:
    • Reviseu els tipus de dades a què pot accedir l'extensió.
    • Seleccioneu Pregunta als teus pares.
  6. Trieu el compte dels vostres pares.
  7. Els pares han d'introduir la seva contrasenya i seleccionar Aprova.
  8. Trobareu les aplicacions de Chrome al menú d'aplicacions i les extensions a Chrome com a botons de la barra d'eines.

Suprimir una aplicació o una extensió de Chrome

Per suprimir una aplicació o una extensió de Chrome d'un Chromebook, no cal que els pares donin permís. Per tornar a afegir-la, els pares han de tornar a aprovar-la.

1. Obriu Chrome.
  2. Seleccioneu Més  i, a continuació, Més eines i, a continuació, Extensions.
  3. Al costat de l'extensió o de l'aplicació de Chrome que vulgueu suprimir, seleccioneu Suprimeix.
  4. Per confirmar l'acció, seleccioneu Suprimeix.