Konfigurer Google-assistenten på Chromebook

Du kan konfigurere Google-assistenten på de fleste Chromebook-maskiner. Hvis Chromebooken din administreres av en skole eller bedrift, er det ikke sikkert at assistenten er tilgjengelig. Sjekk om Chromebooken din er administrert

Slå på Google Assistent

1. Velg klokkeslettet nederst til høyre.
  2. Velg Innstillinger .
  3. Til venstre velger du Søk og Assistent.
  4. Under «Søk og Assistent» velger du Google Assistent.
  5. Slå på Google Assistent.
  6. For å bruke assistenten med stemmen, slå på «Hey Google».

Lær Google-assistenten å gjenkjenne stemmen din

Viktig:

• «Hey Google» er ikke tilgjengelig på Chromebook-enheter som er utstedt av skoler. Finn ut mer om administrerte Chromebook-enheter
  • For Family Link-brukere: Hvis forelderen avviser Voice Match-registrering under enhetskonfigureringen, er alternativet for Voice Match-registrering i Innstillinger nedtonet. Hvis forelderen vil slå på Voice Match, må hen tilbakestille enheten og velge å gjøre dette under Voice Match-registreringen.
  1. Sjekk at du har slått på «Hey Google».
  2. Velg klokkeslettet på Chromebooken.
  3. Velg Innstillinger .
  4. Til venstre velger du Søk og Assistent.
  5. Under «Søk og Assistent» velger du Google Assistent.
  6. Under «Hey Google», ved siden av «Voice Match», velger du Lær opp på nytt.
  7. Følg veiledningen på skjermen.

Slå av Google Assistent

1. Velg klokkeslettet nederst til høyre.
  2. Velg Innstillinger .
  3. Til venstre velger du Søk og Assistent.
  4. Under «Søk og Assistent» velger du Google Assistent.
  5. Slå av Google Assistent.