De Google Assistent instellen op je Chromebook

Je kunt de Google Assistent instellen op de meeste Chromebooks. Als je Chromebook wordt beheerd door een school of bedrijf, is de Assistent mogelijk niet beschikbaar. Controleren of je Chromebook wordt beheerd

De Google Assistent inschakelen

1. Selecteer rechtsonder de tijd.
  2. Selecteer Instellingen .
  3. Selecteer links Google Zoeken en Google Assistent.
  4. Selecteer Google Assistent onder 'Google Zoeken en Google Assistent'.
  5. Schakel Google Assistent in.
  6. Als je de Assistent met je stem wilt gebruiken, schakel je 'Oké Google' in.

De Google Assistent leren je stem te herkennen

1. Zorg ervoor dat je 'Oké Google' hebt ingeschakeld.
  2. Selecteer de tijd op je Chromebook.
  3. Selecteer Instellingen .
  4. Selecteer links Google Zoeken en Google Assistent.
  5. Selecteer Google Assistent onder 'Google Zoeken en Google Assistent'.
  6. Selecteer onder 'Oké Google' naast 'Voice Match' de optie Opnieuw trainen.
  7. Volg de stappen op het scherm.

De Google Assistent uitschakelen

1. Selecteer rechtsonder de tijd.
  2. Selecteer Instellingen .
  3. Selecteer links Google Zoeken en Google Assistent.
  4. Selecteer Google Assistent onder 'Google Zoeken en Google Assistent'.
  5. Schakel Google Assistent uit.