Konfigurer Google Assistent på din Chromebook

Du kan konfigurere Google Assistent på de fleste Chromebooks. Hvis din Chromebook administreres af en skole eller virksomhed, er Google Assistent muligvis ikke tilgængelig. Tjek, om din Chromebook administreres.

Aktivér Google Assistent

1. Vælg klokkeslættet nederst til højre på skærmen.
  2. Vælg Indstillinger
  3. Vælg Søgning og Assistent til venstre.
  4. Vælg Google Assistent under "Søgning og Assistent".
  5. Aktivér Google Assistent
  6. Aktivér "Hey Google" for at bruge Google Assistent ved hjælp af din stemme.

Lær Google-assistenten at genkende din stemme

Vigtigt!

• "Hey Google" er ikke tilgængelig på Chromebooks, der stilles til rådighed af skoler. Få flere oplysninger om administrerede Chromebooks
  • For Family Link-brugere: Hvis en forælder afviser tilmelding til Voice Match under konfigurationen af enheden, nedtones muligheden for tilmelding til Voice Match under Indstillinger. Hvis forælderen vil aktivere Voice Match, skal vedkommende nulstille enheden og vælge den under tilmeldingen til Voice Match.
  1. Sørg for, at du har aktiveret "Hey Google".
  2. Vælg klokkeslættet på din Chromebook.
  3. Vælg Indstillinger
  4. Vælg Søgning og Assistent til venstre.
  5. Vælg Google Assistent under "Søgning og Assistent".
  6. Gå til "Hey Google", og vælg Genoplær ud for "Voice Match".
  7. Følg vejledningen på skærmen.

Deaktiver Google Assistent

1. Vælg klokkeslættet nederst til højre på skærmen.
  2. Vælg Indstillinger
  3. Vælg Søgning og Assistent til venstre.
  4. Vælg Google Assistent under "Søgning og Assistent".
  5. Deaktiver Google Assistent.