Configurar l'Assistent de Google al dispositiu Chromebook

Podeu configurar l'Assistent de Google a la majoria dels Chromebook. Si el dispositiu Chromebook està gestionat per un centre educatiu o una empresa, és possible que l'Assistent no estigui disponible. Comproveu si el vostre Chromebook està gestionat.

Activar l'Assistent de Google

1. A la part inferior dreta, seleccioneu l'hora.
  2. Seleccioneu Configuració .
  3. A l'esquerra, seleccioneu Cerca i Assistent.
  4. A "Cerca i Assistent", seleccioneu Assistent de Google.
  5. Activeu l'Assistent de Google.
  6. Per utilitzar l'Assistent amb la veu, activeu "Hey Google".

Ensenyar l'Assistent de Google a reconèixer una veu

Important:

• "Hey Google" no està disponible en dispositius Chromebook emesos per un centre educatiu. Obteniu més informació sobre els dispositius Chromebook gestionats
  • Per a usuaris de Family Link: si el pare o la mare rebutja la inscripció a Voice Match durant la configuració del dispositiu, l'opció d'inscripció a Voice Match de la Configuració es mostrarà ombrejada. Si el pare o la mare vol activar Voice Match, ha de restablir el dispositiu i triar aquesta opció durant el procés d'inscripció a Voice Match.
  1. Comproveu que hàgiu activat "Hey Google".
  2. A Chromebook, seleccioneu l'hora.
  3. Seleccioneu Configuració .
  4. A l'esquerra, seleccioneu Cerca i Assistent.
  5. A "Cerca i Assistent", seleccioneu Assistent de Google.
  6. A "Hey Google", al costat de "Voice Match", seleccioneu Torna a entrenar.
  7. Seguiu els passos en pantalla.

Desactivar l'Assistent de Google

1. A la part inferior dreta, seleccioneu l'hora.
  2. Seleccioneu Configuració .
  3. A l'esquerra, seleccioneu Cerca i Assistent.
  4. A "Cerca i Assistent", seleccioneu Assistent de Google.
  5. Desactiveu l'Assistent de Google.