Kontakter och underhållning med appar på Chromebook

Videochatta och ringa samtal

Du kan gå med i eller ringa videosamtal till familj och vänner på Chromebook. Läs mer om hur du videochattar med Chromebook.

Hitta böcker, spel, filmer och musik

Du kan ladda ned och använda Android-appar på vissa Chromebook-modeller med appen Google Play Butik. Läs mer om vilka Chromebook-modeller som har stöd för Android-appar.

Obs! Om du använder Chromebook på jobbet eller i skolan kanske du inte kan lägga till Google Play Butik eller ladda ned Android-appar. Kontakta administratören om du vill veta mer. Läs mer om hur du tar reda på vem administratören är.

Böcker

Spel

Film och tv

• Ladda ned appen Google Play TV och film Play Filmer och titta på tv-program och filmer eller ladda ned videor och titta på dem offline.
  • Om du vill göra andra saker samtidigt som du tittar på Netflix använder du bild-i-bild-funktionen så att serierna spelas upp i skärmens ena hörn.

Musik

Ta del av förmåner

Chromebook-erbjudanden

Google One