Mogelijkheden voor contact en vermaak met apps op je Chromebook

Videochatten en bellen

Je kunt videogesprekken met familie of vrienden starten of eraan deelnemen op je Chromebook. Meer informatie over hoe je videochat op je Chromebook

Boeken, games, films en muziek zoeken

Via de Google Play Store-app kun je op bepaalde Chromebooks Android-apps downloaden en gebruiken. Meer informatie over voor welke Chromebooks Android-apps worden ondersteund

Belangrijk: Als je je Chromebook gebruikt op het werk of op school, kun je mogelijk de Google Play Store niet toevoegen en geen Android-apps downloaden. Neem contact op met je beheerder voor meer informatie. Meer informatie over hoe je de beheerder kunt vinden

Boeken

Games

Films

• Download de Google Play Films-app Play Films als je films wilt kijken of video's wilt downloaden om offline te bekijken.
  • Gebruik scherm-in-scherm om films af te spelen in de hoek van je scherm, zodat je kunt multitasken als Netflix aan staat.

Muziek

Speciale voordelen

Chromebook-aanbiedingen

Google One