Connectar-se i divertir-se amb aplicacions a Chromebook

Fer xats de vídeo i trucades telefòniques

Podeu fer videotrucades amb amics i familiars al Chromebook o bé unir-vos-hi. Obteniu informació sobre com podeu fer un xat de vídeo amb el Chromebook.

Cercar llibres, jocs, pel·lícules i música

Amb l'aplicació Google Play Store, podeu baixar i utilitzar aplicacions d'Android en alguns dispositius Chromebook. Consulteu quins Chromebook admeten aplicacions d'Android.

Important: si utilitzeu el Chromebook a la feina o en un centre educatiu, és possible que no pugueu afegir-hi Google Play Store ni baixar aplicacions d'Android. Per obtenir més informació, contacteu amb l'administrador. Obteniu informació sobre com podeu trobar l'administrador.

Llibres

Jocs

Pel·lícules

• Per veure sèries i pel·lícules o baixar vídeos per veure'ls sense connexió, baixeu l'aplicació Google Play Pel·lícules Play Movies.
  • Per fer diverses tasques simultàniament mentre Netflix està activat, utilitzeu el mode d'imatge sobre imatge per reproduir sèries a l'extrem de la pantalla.

Música

Gaudir d'avantatges

Ofertes de Chromebook

Google One