Leren op een door de school beheerde Chromebook

Als je wilt dat je kind thuis kan leren omdat de scholen gesloten zijn of om huiswerk te maken, kunnen ze inloggen op hun schoolaccount op een door de school beheerde Chromebook.

Verbinding maken op een door de school beheerde Chromebook

1. Inloggen bij de Chromebook

2. Verbinding maken met wifi

3. Verbinding maken met bluetooth-apparaten

4. Toegankelijkheidsfuncties aanpassen

Belangrijk: Als je bepaalde functies of services niet kunt gebruiken, zoals je wifi-netwerk thuis, bluetooth of schermlezers, neem je contact op met de school of docent van je kind. Misschien moeten ze toegang van buiten school toestaan.

Een schoolaccount monitoren

1. Toezicht houden op een door de school beheerde Chromebook met Family Link

• Als een kind is ingelogd op een door de school beheerde Chromebook met een door de school beheerd Google-account, kunnen ouders geen beheeropties toevoegen.
    • Als je kind een door de school beheerde Chromebook gebruikt, kan de school bepaalde services beperken, zoals websites en apps.

De Chromebook verkennen

1. Google Classroom gebruiken

2. De Chromebook offline gebruiken

3. Microsoft Office-apps gebruiken