Provar les vostres aplicacions a Chromebook

Si desenvolupeu aplicacions d'Android en un Chromebook amb Linux, les podeu provar directament en un Chromebook amb Android Debug Bridge (ADB).

Important: si utilitzeu el Chromebook a la feina o en un centre educatiu, és possible que no pugueu configurar ni provar aplicacions amb Android Debug Bridge (ADB). Per obtenir més informació, contacteu amb l'administrador.

Configurar Android Debug Bridge (ADB)

Important: un cop hàgiu activat ADB, estarà disponible per a tots els comptes del dispositiu Chromebook. Per desactivar-lo, heu de restablir la configuració de fàbrica (Powerwash) del dispositiu Chromebook.

1. Comproveu que Linux estigui configurat.
  2. Comproveu que el dispositiu admeti aplicacions d'Android.
  3. Al Chromebook, seleccioneu l'hora.
  4. Seleccioneu Configuració i, a continuació, Configuració avançada i, a continuació, Desenvolupadors.
  5. Al tauler de l'esquerra, seleccioneu Linux i, a continuació, Desenvolupa aplicacions d'Android.
  6. Activeu l'opció Activa la depuració d'ADB.
  7. Seleccioneu Reinicia. Chromebook tancarà totes les aplicacions obertes.
  8. Seleccioneu Confirma i inicieu la sessió.

Consell: quan executeu l'aplicació a Android Studio, seleccioneu el vostre Chromebook si se us demana.

Desactivar ADB

Important: quan desactiveu ADB, es restablirà la configuració de fàbrica de Chromebook (Powerwash). Totes les dades que hi tingueu emmagatzemades es perdran.

1. Al Chromebook, seleccioneu l'hora.
  2. Seleccioneu Configuració i, a continuació, Configuració avançada i, a continuació, Desenvolupadors.
  3. Al tauler de l'esquerra, seleccioneu Linux i, a continuació, Desenvolupa aplicacions d'Android.
  4. Desactiveu l'opció Activa la depuració d'ADB.
  5. Seleccioneu Confirma . El dispositiu Chromebook es reiniciarà.
  6. Seleccioneu Powerwash i, a continuació, Continua . Es restablirà la configuració de fàbrica del dispositiu Chromebook.
  7. Seguiu els passos en pantalla i inicieu la sessió amb el vostre Compte de Google.
Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda