Bruk bevegelser eller knapper til å navigere i nettbrettmodus

Du kan bruke bevegelser til å bytte mellom apper og samhandle med Chromebook i nettbrettmodus. Finn ut hvordan du bytter fra datamaskin- til nettbrettmodus.

Naviger med bevegelser

For alle bevegelser må du bruke én bevegelse, jevn hastighet og jevnt fingertrykk.

Gå til startskjermen

Langt sveip opp fra bunnen.

Se hvordan du går til startskjermen
Sveip langt oppover for å gå til startskjermen

Vis de festede appene dine

Sveip kort oppover fra bunnen.

Se hvordan du viser de festede appene dine
Sveip kort oppover for å se festede apper

Se alle de åpne appvinduene

Sveip opp og hold nede fra bunnen.

Se hvordan du kan se alle de åpne appvinduene
Sveip opp og hold for å se åpne appvinduer

Del skjermen

Fra oversikten holder du og drar et vindu til en side.
Se hvordan du deler skjermen
Hold nede og dra vinduet til en siden for å dele skjermen

Gå tilbake til forrige skjerm

Sveip fra venstre side.

Se hvordan du går tilbake til forrige skjerm
Kort sveip fra venstre for å gå tilbake

Naviger med knapper

Du kan bruke knappene i stedet for bevegelser for å sjekke de åpne appvinduene dine, bytte mellom apper eller gå til startskjermen.

1. Velg klokkeslettet nederst til høyre. Du kan også trykke på Alt + Shift + S.
  2. Velg Innstillinger  og så Tilgjengelighet
  3. Under «Mus og styreflate» slår du på Vis navigasjonsknapper.
  4. Knappene vises nederst.
    • For å gå tilbake til forrige skjerm, velg Tilbake nederst til venstre.
    • For å gå til startskjermen, velg Appoversikt nederst til venstre. Eller trykk på Alt + Shift + L.
    • For å se alle de åpne appvinduene, velg Vis vinduer nederst til høyre.