Eleiden tai painikkeiden käyttäminen tablettitilassa siirtymiseen

Eleillä voit siirtyä sovelluksesta toiseen ja käyttää Chromebookia tablettitilassa. Katso, miten voit siirtyä tietokonetilasta tablettitilaan.

Liikkuminen eleiden avulla

Tee kaikki eleet yhtenäisellä liikkeellä, tasaisella nopeudella ja painamalla sormella tasaisesti.

Aloitusnäytölle siirtyminen

Pyyhkäise alareunasta pitkään ylös.

Näin voit siirtyä aloitusnäytölle
Siirry aloitusnäytölle pyyhkäisemällä pitkään ylös

Kiinnitettyjen sovellusten näyttäminen

Pyyhkäise alhaalta lyhyesti ylös.

Näin voit näyttää kiinnitetyt sovelluksesi
Näytä kiinnitetyt sovellukset pyyhkäisemällä lyhyesti ylös

Kaikkien avoimien sovellusikkunoiden näyttäminen

Pyyhkäise alareunasta ylös ja paina pitkään.

Näin voit näyttää kaikki avoimet sovellusikkunat
Näytä avoimet sovellusikkunat pyyhkäisemällä ylös ja painamalla pitkään

Näytön jakaminen

Siirrä ikkuna Viimeisimmät-kohdasta reunaan painamalla pitkään ja vetämällä.
Näin voit jakaa näytön
Jos haluat jakaa näytön, siirrä ikkuna reunaan painamalla pitkään ja vetämällä

Palaa edelliseen näyttöön

Pyyhkäise vasemmalta.

Näin voit palata edelliselle näytölle
Palaa takaisin pyyhkäisemällä lyhyesti vasemmalta

Painikkeilla siirtyminen

Voit käyttää painikkeita eleiden sijaan tarkistaaksesi avoimet sovellusikkunat tai siirtyäksesi sovelluksesta toiseen tai aloitusnäytölle.

1. Valitse kellonaika oikeasta alareunasta. Voit myös painaa Alt + Vaihto + s.
  2. Valitse Asetukset ja sitten Saavutettavuus
  3. Laita Hiiri ja kosketuslevy ‑kohdasta Näytä navigointipainikkeet päälle.
  4. Painikkeet tulevat näkyviin alareunassa.
    • Voit palata edelliselle näytölle valitsemalla vasemmasta alareunasta Takaisin .
    • Voit siirtyä aloitusnäytölle valitsemalla vasemmasta alareunasta Käynnistysohjelma . Voit myös painaa Alt + Vaihto + L.
    • Voit näyttää kaikki avoimet sovellusikkunat valitsemalla oikeasta alareunasta Näytä ikkunat .