Brug bevægelser eller knapper til at navigere i tablettilstand

Ved hjælp af bevægelser kan du skifte mellem apps og interagere med din Chromebook i tablettilstand. Se, hvordan du skifter fra computer- til tablettilstand.

Naviger rundt på skærmen med bevægelser

Bevægelserne skal udføres med jævn hastighed og jævnt tryk, uden at fingeren løftes.

Gå til din startskærm

Stryg et langt stykke opad fra bunden af skærmen.

Se, hvordan du kommer til startsiden
Stryg et langt stykke opad for at gå til startskærmen

Vis dine fastgjorte apps

Stryg et kort stykke opad fra bunden af skærmen.

Se, hvordan du viser dine fastgjorte apps
Stryg et kort stykke opad for at få vist fastgjorte apps

Se alle åbne appvinduer

Stryg opad fra bunden af skærmen, og hold fingeren nede.

Se, hvordan du får vist alle åbne appvinduer
Stryg opad, og hold fingeren nede for at få vist åbne appvinduer

Opdel din skærm

Træk et vindue til en af siderne i Oversigt.
Se, hvordan du opdeler din skærm
Træk et vindue til en af siderne for at opdele skærmen

Gå tilbage til den forrige skærm

Stryg fra venstre side af skærmen.

Se, hvordan du går tilbage til den forrige skærm
Stryg et kort stykke fra venstre side af skærmen mod højre for at gå tilbage

Naviger med knapper

Du kan bruge knapper i stedet for bevægelser til at tjekke dine åbne appvinduer, skifte mellem apps eller gå til startskærmen.

1. Vælg klokkeslættet nederst til højre. Du kan også trykke på Alt+Shift+s.
  2. Vælg Indstillinger  og derefter Hjælpefunktioner
  3. Aktivér Vis navigationsknapper under "Mus og touchplade".
  4. Knapperne vises nederst.
    • Hvis du vil gå tilbage til den forrige skærm, skal du vælge Tilbage nederst til venstre.
    • Hvis du vil gå til startskærmen, skal du vælge Appliste nederst til venstre. Du kan også trykke på Alt+Shift+L.
    • Hvis du vil se alle dine åbne appvinduer, skal du vælge Se vinduer nederst til højre.