Utilitzar gestos o botons per navegar en mode de tauleta

Podeu utilitzar gestos per canviar entre aplicacions i interactuar amb el vostre Chromebook en el mode de tauleta.Obteniu informació sobre com podeu canviar del mode de portàtil al mode de tauleta.

Navegar amb gestos

Per a tots els gestos, utilitzeu un únic moviment, la mateixa velocitat i fins i tot la mateixa pressió amb el dit.

Anar a la pantalla d'inici

Desde la part inferior, llisqueu cap amunt completament.

Consulteu com podeu anar a l'inici
Llisqueu cap amunt completament per tornar a l'inici

Mostrar les aplicacions fixades

Des de la part inferior, llisqueu cap amunt lleugerament.

Consulteu com podeu mostrar les aplicacions fixades
Llisqueu cap amunt lleugerament per veure les aplicacions fixades

Veure totes les finestres d'aplicacions obertes

Des de la part inferior, llisqueu i manteniu premut.

Consulteu com podeu veure totes les finestres d'aplicacions obertes
Llisqueu cap amunt i manteniu premut per veure les finestres d'aplicacions obertes

Dividir la pantalla

Des d'Aplicacions recents, manteniu premuda i arrossegueu una finestra cap a un dels costats.
Consulteu com podeu dividir la pantalla
Manteniu premuda i arrossegueu la finestra cap a un dels costats per dividir la pantalla

Tornar a la pantalla anterior

Llisqueu des del costat esquerre.

Consulteu com podeu tornar a la pantalla anterior
Llisqueu lleugerament des de l'esquerra per tornar enrere

Navegar amb botons

Podeu utilitzar botons en lloc de gestos per consultar les finestres obertes d'aplicacions, canviar entre aplicacions o anar a la pantalla d'inici.

1. A la part inferior dreta, seleccioneu l'hora. També podeu prémer Alt+Maj+s.
  2. Seleccioneu Configuració i, a continuació, Accessibilitat.
  3. A "Ratolí i ratolí tàctil", activeu Mostra els botons de navegació.
  4. A la part inferior, apareixeran els botons.
    • Per tornar a la pantalla anterior, a la part inferior esquerra, seleccioneu Enrere .
    • Per anar a la pantalla d'inici, a la part inferior esquerra, seleccioneu el menú d'aplicacions . També podeu prémer Alt+Maj+L.
    • Per veure totes les finestres d'aplicacions obertes, a la part inferior dreta, seleccioneu Mostra les finestres .

Articles relacionats