Börja eller sluta skicka felrapporter automatiskt

Du kan tillåta att rapporter skickas till oss automatiskt i Chrome. Rapporterna hjälper oss att prioritera vad som bör åtgärdas och förbättras och kan till exempel innehålla information om i vilket sammanhang Chrome kraschar, hur mycket minne du använder och vissa personliga uppgifter.

Du kan när som helst tillåta att de här rapporterna skickas eller dra tillbaka tillståndet.

Dator

1. Öppna Chrome på datorn.
  2. Klicka på Mer Mer uppe till höger följt avInställningar.
  3. Klicka på Du och Google följt av Synk och Googles tjänster.
  4. Aktivera eller inaktivera Bidra till att förbättra Chromes funktioner och prestanda.

Chromebook

1. Välj klockan nere till höger.
  2. Välj Inställningar .
  3. Klicka på Säkerhet och integritet till vänster.
  4. Aktivera eller inaktivera Hjälp oss att förbättra funktioner och prestanda i ChromeOS.

Obs! Om du använder Chromebook på jobbet eller i skolan kanske det inte går att ändra den här inställningen. Kontakta administratören om du behöver mer hjälp.

Vad innehåller rapporterna?

Om Chrome kraschar kan vissa personliga uppgifter tas med i rapporten. Rapporterna innehåller följande:

• Information i minnet i samband med kraschen, vilket kan vara webbsidors innehåll, betalningsuppgifter och lösenord
  • Dina Chrome-inställningar
  • Tillägg som du har installerat
  • Webbsidan du besökte när Chrome kraschade
  • Enhetens operativsystem, tillverkare och modell
  • Det land där du använder Chrome.