Useiden työpöytien käyttöönotto ja ylläpito työpöytien avulla

Voit lisätä työpöytiä, jotka auttavat ikkunoiden järjestelyssä ja multitaskauksessa.

Työpöydän luominen

1. Paina Chromebookin näppäimistöltä Näytä ikkunat ‑painiketta .
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Uusi työpöytä.
  3. Valinnainen: Voit nimetä työpöydän uudelleen valitsemalla sen nimen ja kirjoittamalla tilalle haluamasi nimen.

Toiselle työpöydälle siirtyminen

1. Paina Chromebookin näppäimistöltä Näytä ikkunat .
  2. Valitse työpöytä yläreunasta.
Vinkki: Voit siirtyä toiselle työpöydälle kosketuslevyllä pyyhkäisemällä vasemmalle tai oikealle neljällä sormella.

Ikkunan siirtäminen toiselle työpöydälle

1. Paina Chromebookin näppäimistöltä Näytä ikkunat .
  2. Valitse yläreunasta työpöytä, jolla siirrettävät ikkunat ovat. Sinun on ehkä painettava uudelleen Näytä ikkunat .
  3. Vedä ikkunoita ja sovelluksia haluamallesi työpöydälle.
  4. Voit myös käyttää pikanäppäimiä:
    • Ikkunan siirtäminen uudelle työpöydälle: Klikkaa ikkunan yläosaa hiiren kakkospainikkeella ja valitse Siirrä ikkuna toiselle työpöydälle.
    • Ikkunan tai sovelluksen käyttäminen kaikilla työpöydillä: Klikkaa ikkunan yläosaa hiiren kakkospainikkeella ja valitse Näytä kaikilla työpöydillä.
Vinkki: Voit järjestää työpöytiä vetämällä niitä.

Työpöydän poistaminen

1. Paina Chromebookin näppäimistöllä Näytä ikkunat .
  2. Valitse poistettavan työpöydän oikeasta yläreunasta Sulje .
  3. Kaikki poistetun työpöydän sovellukset ja ikkunat siirretään vasemmanpuoleiselle työpöydälle. Jos vasemmalla ei ole työpöytää, kaikki sovellukset ja ikkunat siirretään oikeanpuoleiselle työpöydälle.

Työpöytien pikanäppäinten käyttö

Tärkeää

• Näppäimistöstäsi riippuen voit painaa hakunäppäintä  tai käynnistysohjelmanäppäintä  käyttääksesi pikanäppäimiä. Molemmat näppäimet toimivat samalla tavalla.
  • Nämä ohjeet toimivat vain yhdysvaltalaisille Chromebookin käyttäjille, jotka käyttävät tavallista englanninkielistä QWERTY-näppäimistöä. Jos sinulla on kansainvälinen näppäimistö, siirry kohtaan Asetukset ja sitten Laite ja sitten Näppäimistö ja sitten Näytä pikanäppäimet nähdäksesi laitteesi pikanäppäimet.
  • Uuden työpöydän luominen: Paina Haku  + vaihto + =.
  • Toiselle työpöydälle siirtyminen: Paina Haku  + [ tai ] (vasen tai oikea hakasulje).
  • Ikkunan siirtäminen toiselle työpöydälle: Paina vaihto + Haku  + [ tai ].
  • Kaikkien työpöydän ikkunoiden näkeminen: Paina Alt + sarkain.
  • Työpöydän toisen ikkunan näkeminen: Pidä Alt painettuna ja paina sarkainta.
    • Toisen ikkunan näkeminen nykyisellä työpöydällä: Valitse Nykyinen työpöytä.
    • Kaikkien työpöytien ikkunoiden näkeminen: Valitse Kaikki työpöydät.