Konfigurer og administrer flere skriveborde ved hjælp af virtuelle skriveborde

Du kan tilføje skriveborde, så du kan organisere flere vinduer og udføre flere opgaver på én gang.

Opret et skrivebord

1. Tryk på tasten Se vinduer på dit Chromebook-tastatur.
  2. Vælg Nyt skrivebord øverst til højre.
    • Hvis du vil omdøbe et skrivebord, skal du vælge navnet på skrivebordet og angive dit foretrukne navn.

Gå til et andet skrivebord

1. Tryk på tasten Se vinduer på dit Chromebook-tastatur.
  2. Vælg et skrivebord øverst på skærmen.

Tip!

• Hvis du vil skifte til et andet skrivebord, skal du stryge til venstre eller højre på din touchplade med fire fingre.
  • Du kan springe fra skrivebord 1-8 ved at trykke på Shift + søgetasten  + 1-8.

Flyt et vindue til et andet skrivebord

1. Tryk på tasten Se vinduer på dit Chromebook-tastatur.
  2. Øverst på skærmen skal du vælge det skrivebord, der indeholder de vinduer, du vil flytte.
  3. Træk vinduer og apps til dit foretrukne skrivebord.
  4. Hvis du vil flytte vinduer, kan du:
    • Flytte et vindue til et andet skrivebord: Højreklik øverst på skærmen, og vælg Flyt vindue til skrivebord.
    • Gøre vinduer og apps tilgængelige på alle skriveborde: Øverst i et vindue skal du højreklikke og vælge Flyt vindue til skrivebord og derefter Alle skriveborde.
Tip! Du kan trække skriveborde op eller ned for at ændre rækkefølgen.

Flyt faner til et andet vindue eller skrivebord

1. Højreklik på fanen i Chrome.
  2. Vælg Flyt fane til et andet vindue.
    • Menuen viser alle dine vinduer grupperet efter skrivebord.
  3. Vælg, hvor du vil flytte fanen hen.

Gem dit aktuelle skrivebord til senere

1. Tryk på Se vinduer på dit Chromebook-tastatur.
  2. Vælg Gem skrivebord til senere.

Sådan finder du dine gemte skriveborde:

1. Tryk på Se vinduer på dit Chromebook-tastatur.
  2. Vælg Gemt til senere øverst til højre.
  3. Vælg, hvad du vil gøre med dine gemte skriveborde, i sektionen "Gemt til senere":
    • Vælg et skrivebord for at genåbne dit gemte skrivebord.
    • Vælg Slet for at slette dit skrivebord.

Luk et skrivebord og dets vinduer

1. Tryk på Se vinduer på dit Chromebook-tastatur.
  2. Øverst til højre på det skrivebord, du vil fjerne, skal du vælge Luk skrivebord og vinduer .

Kombiner skriveborde

1. Tryk på Se vinduer på dit Chromebook-tastatur.
  2. Vælg Kombiner med [navn på skrivebord] øverst til højre på det skrivebord, du vil kombinere med et andet skrivebord.

Brug tastaturgenveje til skriveborde

Vigtigt!

• Afhængigt af dit tastatur kan du trykke på søgetasten eller tasten Appliste for at få vist nogle genveje. Begge taster fungerer på samme måde.
  • Denne vejledning fungerer kun på amerikanske Chromebooks med et almindeligt engelsk QWERTY-tastatur. Du kan finde tastaturgenveje til enheder med internationale tastaturer ved at gå til Indstillinger og derefter Enhed og derefter Tastatur og derefter Se tastaturgenveje.
  • Opret et nyt skrivebord: Tryk på Shift + søgetasten + =.
  • Skift til et skrivebord til venstre eller højre: Tryk på søgetasten + [ eller ] (venstre eller højre kantede parentes).
  • Skift til et bestemt skrivebord: Tryk på Shift + søgetasten  + [skrivebordets nummer].
  • Flyt et vindue til et andet skrivebord: Tryk på Shift + søgetasten + [ eller ].
  • Flyt et vindue til alle skriveborde: Tryk på Shift + søgetasten  + a.
  • Se og skift mellem vinduer:Tryk på Alt + Tab.
    • Se kun vinduer på dit aktuelle skrivebord: Vælg Aktuelt skrivebord øverst.
    • Se vinduer på alle skriveborde: Vælg Alle skriveborde øverst.